En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Yapıcam abla ben. Fotograf için uygun günü bekliyorum her gün yağmurlu, her gün kapalı
Ben sunumu yapinca akşamdi salonda ışıkları açıp cektim burda da hic gunes yok maalesef. Işığı iyi ayarlarsan tamamdir. Varsa telefonun yiyecek secenegi tonlamasini guzel yapiyo renklrin

Eyvahlar olsun yeniden sunum mu düşünücem Mecbur o ihtimali de hesaplıcaz artık
Fon kullan
Bak ben balkonda çektim.Normalde yerde çekiyorum.Bu sefer masaya koydum.Arkada çirkin görünmesin diye bir kutu koydum.Örtüyü ondan uzattım
İçeride karanlık oldu. Hava kapalıydı çektiğim gün

Ben sunumu yapinca akşamdi salonda ışıkları açıp cektim burda da hic gunes yok maalesef. Işığı iyi ayarlarsan tamamdir. Varsa telefonun yiyecek secenegi tonlamasini guzel yapiyo renklrin
Eveet senin çekimlerin de güzeldi Artık böyle mi yaparım balkonda mı yaparım yapıcam ama bi şekilde kafaya koydum

Abla sen artık profu oldun bu işin Dur ben de öğrenicem

Eveet senin çekimlerin de güzeldi Artık böyle mi yaparım balkonda mı yaparım yapıcam ama bi şekilde kafaya koydum
Önce sunum yerini hazirla sonra yemegini hazirla foto cekersin.
Yerde masada disarda icerde farketmez onceligin sunum yeri olsun gonlunce düşün hazirla sonra yemege gec daha iyi oluyor.
Yemek yapip sunima gecersen o yorgunlukla ugrasmazsin fazla

Aynen bende hep öyle yaparım ondan bu sefer beğenemedim.Sonra yaptım çünkü

Ooh süper taktikler Aynen mantıklı olay sunumda bitiyor zaten hele bu kategoride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…