En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
WunderLost canım kızımız nasıl oldu
Ah sultanım ben çok fena hastalandım ateş halsizlik öksürme hapşırma kızıma da bulaştırdım. Şimdi ben toparladım iyileştim onda hafif hapşırma devam ediyor. Ama bunların dışında dün geceden beri aşırı huysuz gazına devamlı ağlıyor napacağımı bilmiyorum sabrım tükeniyor öyle hissediyorum elimden bir şey gelmiyor. Büyüdükçe geriye doğru gidiyoruz rahatlamamız gerekirken. Ateşi de yok öyle başka bı rahatsızlığı var ona huysuzlaniyor desem. Çözemedim ben bu işi
Su veriyorum bu arada işte kum için 2 ay sonra kontrole çağırdı inşallah düşürmüş olur hepsini

Oyyy kuzular yaaa allah yardımcınız olsun, ferahlik şifa versin inş

Rabbim şifa versin canım
Bebek bu ağlayacakAteşi olmasın dikkat et gerisi zamanla düzelecek.En fazla 6.ayda gaz sancısı biter

Rabbim şifa versin canım
Bebek bu ağlayacakAteşi olmadın dikkat et geridi zamanla düzelecek.En fazla 6.ayda gaz sancıdı biter
Ama hiç sakinleşmeyen bı ağlaması oldu ilk defa dün gece o zaman insan ne yapacağını bilemiyor bugün de aynı huysuzlukla devam ediyor. Akşam bı arkadaşım davet etmişti açılırım diye düşündüm gideceğiz güya ama gitmesek mı diyorum orda da böyle yaparsa

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah

Ben oğlum sakinleşmeyince telefondan ninni açar dinletirdim acaba faydası olur mu
Birde gaz için nurse harveys diye bir şurup veriyordum bitkisel

Süt allerjisine bakıldı mı
Bazı bebeklerin süte allerjisi var
Benim kızlardan biri inan 7 ay hiç susmadı. Gaz sancısından ağlar ve mamayı kusardı.
Bir arkadaşımda öyle olmuş.Ona süt allerjisi demişler. Diyorum kesin benim kızında öyleydi. Oda,o dönem aptamil kullanıyordum
Bu tarz bir şey olabilir mi

Ben oğlum sakinleşmeyince telefondan ninni açar dinletirdim acaba faydası olur mu
Birde gaz için nurse harveys diye bir şurup veriyordum bitkisel
Milupanın bitki çayı vardı o dönem kullanırdım.Yine de susmazdı
Gaz sancısı bazı çocuklarda çok kötü oluyor

Nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…