En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Ben oğlum sakinleşmeyince telefondan ninni açar dinletirdim acaba faydası olur mu
Birde gaz için nurse harveys diye bir şurup veriyordum bitkisel
Gaz sancısı girdi mi hiçbir şeye odaklanamiyor ama denerim ninni açmayı bı. Sab simplex kullanıyorum ben de bundan önce de bigaia kullandım bunlar da bitkisel güya ama işte çok bı faydası olmuyor belki biraz rahatlatıyor ama tamamen geçirmiyor ne yazık ki
Doktor gaz deyip yolluyor hiç süt alerjisine bakmadı ben talep edeyim olmazsa bakılması için. Belki de alerjiden dediğin gibi takip etmek lazım.
WunderLost ılık zeytinyağı masajı yaptın mı?Yağı ılıtıp karnına masaj yapacaksın.
Yok sultanım kış ayındayız ya öyle soyup da tenine masaj yapmaya korkuyorum üşütürse diye, banyoda bile giydiresiye kadar hapşırıyor

Gaz mi yoksa kumunu dusuruyorsa o da ağrı yapmış olabilir ya da yer degistiriyorsa...
Çok çok geçmiş olsun.
Bu arada şiddetli aglamada kolik ninni aç 'buzuki orhan' benim çocukda çok faydası olmuştu. Nefesi kesilen kadar ağlardı bir tek bu sustururdu.

akıl alır gibi değil..
akıllara zarar bir ülke insanlarıyız....
öğretmenin memurun doktorun gözü işçinin maaşına dikildi.... şuanda konuşulması gereken şeyler aldığımız ekmek sayısının bile azalmasıyken.. odaklanılan nokta ne kadar enteresan yerler.....
artık ülke olarak gelişeceğimize dair inancım sıfırlandı.....o yüzden gün aymıyor artık bana...

yinede günaydın sizlere

Olabildiği kadar günaydın kuzu

İlk defa sana katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…