Gaz sancısı girdi mi hiçbir şeye odaklanamiyor ama denerim ninni açmayı bı. Sab simplex kullanıyorum ben de bundan önce de bigaia kullandım bunlar da bitkisel güya ama işte çok bı faydası olmuyor belki biraz rahatlatıyor ama tamamen geçirmiyor ne yazık ki
Süt allerjisine bakıldı mı
Bazı bebeklerin süte allerjisi var
Benim kızlardan biri inan 7 ay hiç susmadı. Gaz sancısından ağlar ve mamayı kusardı.
Bir arkadaşımda öyle olmuş.Ona süt allerjisi demişler. Diyorum kesin benim kızında öyleydi. Oda,o dönem aptamil kullanıyordum
Bu tarz bir şey olabilir mi
Ah sultanım ben çok fena hastalandım ateş halsizlik öksürme hapşırma kızıma da bulaştırdım. Şimdi ben toparladım iyileştim onda hafif hapşırma devam ediyor. Ama bunların dışında dün geceden beri aşırı huysuz gazına devamlı ağlıyor napacağımı bilmiyorum sabrım tükeniyor öyle hissediyorum elimden bir şey gelmiyor. Büyüdükçe geriye doğru gidiyoruz rahatlamamız gerekirken. Ateşi de yok öyle başka bı rahatsızlığı var ona huysuzlaniyor desem. Çözemedim ben bu işi
Su veriyorum bu arada işte kum için 2 ay sonra kontrole çağırdı inşallah düşürmüş olur hepsini
Gaz mi yoksa kumunu dusuruyorsa o da ağrı yapmış olabilir ya da yer degistiriyorsa...
Çok çok geçmiş olsun.
Bu arada şiddetli aglamada kolik ninni aç 'buzuki orhan' benim çocukda çok faydası olmuştu. Nefesi kesilen kadar ağlardı bir tek bu sustururdu.
akıl alır gibi değil..
akıllara zarar bir ülke insanlarıyız....
öğretmenin memurun doktorun gözü işçinin maaşına dikildi.... şuanda konuşulması gereken şeyler aldığımız ekmek sayısının bile azalmasıyken.. odaklanılan nokta ne kadar enteresan yerler.....
artık ülke olarak gelişeceğimize dair inancım sıfırlandı.....o yüzden gün aymıyor artık bana...
akıl alır gibi değil..
öğretmenin memurun doktorun gözü işçinin maaşına dikildi.... şuanda konuşulması gereken şeyler aldığımız ekmek sayısının bile azalmasıyken.. odaklanılan nokta ne kadar enteresan yerler.....
artık ülke olarak gelişeceğimize dair inancım sıfırlandı.....o yüzden gün aymıyor artık bana...
akıl alır gibi değil..