Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem benim kızlara yapmıştı ben istemiyordum , kınalarını görememem ben bırak yapayım demişti şimdi videoları izliyorum iyiki yapmış diyorum sesi bir tek orda kayıtlı
Cok gecmis olsun canısıbenim kızda öksürüyor göndermiyorum mesaj attım hocasına .
Astımda kötü oluyor ya okula gidiyormu sürekli maske takmasida sıkıntı bu durumdaki çocuklara.taksalar bir türlü takmasalar ayrı
Balayı biterse haber vericem size de inşallah bitmez bak kp bana gidip muz almış gelmiş dün gece kv yanında canım istedi dedi eşime yarın al dedim eşim maaşta alayım dedi kp gidip almış
Bir çocuk bile yıktı geçti bizi. İkinci zor geliyordu. Böyle olduğu bir bakıma iyi oldu. Benim keyfime kalsa ikinciyi yapamazdım, elim gitmezdi hiç. Emzirmeyi bırakalı da 3 ay oldu, tam rahata kavuştum diyordum.