- 8 Haziran 2013
- 59.371
- 157.817
- 898
Aynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değilÖyle canım
Ama evde yapmak en güzeli içinde ne olduğunu biliyoruz. Hazır asla alınmamalı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değilÖyle canım
Ama evde yapmak en güzeli içinde ne olduğunu biliyoruz. Hazır asla alınmamalı![]()
Elticim nicki kırmızı değildi sanırım, ondan farklı gelmiş olabilir bize.Benden önce üye olmuşsunuz ama ben de yeni yeni görmeye başladım
Nicki değişikliği hiç yaptınız mı?
Dışlanmışlar demeni beklerdimSelam gece kuşları![]()
Aş olduğu için tek çeşit öğün oluyor bayramda o yüzden yapılıyormuş öncedenNevos gerçekten lezzetli bir şey mi yuvalama, o yüzden mi bayramlarda yapılıyor![]()
Çok popüler ve gerçekten çok kişi hazırlıyor nanem, tadını merak ediyor insanAş olduğu için tek çeşit öğün oluyor bayramda o yüzden yapılıyormuş önceden
Ben tanıyorum çok da aktifsin aslında yemek bölümün de de aynı performansı bekliyorumTeşekkür ederim, genellikle bdv’de takılıyorum![]()
Kayfeni baktım göremedim. Dışladılar diye kayfe de mi yapmıyorsun dahaDışlanmışlar demeni beklerdim![]()
Maalesef izin versek paso dışarıdan yiyecekler, hele avmlerde satılan yiyecekler gerçek gıda gibi gelmiyor bana.Öyle canım
Evet Canom özellikle çocuk varsaAynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değilBir tavuk göğsü alıp tatlandırıp robottan çekip şekil vererek kendi nuggetını evde yapmak en güzeli
içinde ne olduğunu biliyorsun en azından
Evet Canom özellikle çocuk varsaAynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değilBir tavuk göğsü alıp tatlandırıp robottan çekip şekil vererek kendi nuggetını evde yapmak en güzeli
Aynen güzel olur hem dışarıya özenmemiş olurlar. Ben her şeyi evde yaparım. İskender, tantuni, dürüm, pizza, hamburger, lahmacun hiç dışarıya özenmezler. Hatta alıştılar beğenmiyorlarMaalesef izin versek paso dışarıdan yiyecekler, hele avmlerde satılan yiyecekler gerçek gıda gibi gelmiyor bana.
Ben de çocuklara yapıyorum, pizza falan daha güzel oluyor malzemeyi bol koyuyorum, tavuk için de airfry mı alsam diye düşünüyorum. Yumurtaya galeta ununa bulayıp air fryda pişiririm.
Evet yarışmadan kazandıElticim nicki kırmızı değildi sanırım, ondan farklı gelmiş olabilir bize.
Urfalı komşum da yapıyor bende yaptım tekrar yapmam zahmetten değilde tekrar yemeliyim dediğim bir çeşit değil benim içinÇok popüler ve gerçekten çok kişi hazırlıyor nanem, tadını merak ediyor insan![]()
Şimdiye kadar nugget hiç almadım.Korkumdan almıyorum. Alsam kesin benim kız severAynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değilBir tavuk göğsü alıp tatlandırıp robottan çekip şekil vererek kendi nuggetını evde yapmak en güzeli
O zaman o kadar telaşeye gerek yok, oralı insanlar iyice alışmıştırUrfalı komşum da yapıyor bende yaptım tekrar yapmam zahmetten değilde tekrar yemeliyim dediğim bir çeşit değil benim için
Kayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksettiKayfeni baktım göremedim. Dışladılar diye kayfe de mi yapmıyorsun daha![]()
Yok hayır hiç yapmadım. Uzun bir süre hiç girmedim ben üye olduğumda akıllı telefonlar çok yaygın değildi, bilgisayardan giriyordum. Yıllar sonra hatırladım şifremi denedim açıldı. Bu sitenin bana kazandırdığı çok şey var, iyi ki var diyorum.Benden önce üye olmuşsunuz ama ben de yeni yeni görmeye başladım
Nicki değişikliği hiç yaptınız mı?
Ben Antep'e ilk gittiğimde birinde yedim ve beğenmedim. Ondan belki birkaç yıl yapmadım. Sonra kendim denedim ve beğendim sonra sık sık yapmaya başladım. Arkadaşlarımın yaptığını beğenmeye başladım. Onlarda benim yaptığımı beğeniyorlardı. Yapan önemli benceUrfalı komşum da yapıyor bende yaptım tekrar yapmam zahmetten değilde tekrar yemeliyim dediğim bir çeşit değil benim için
Geçmiş olsunKayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksetti
Bugün özlem ile kendisini yaptım ve içtim, özlemden buraya atamadım.![]()
Geçmiş olsun yasom ,bu aralar çok kişiden duyuyorumKayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksetti
Bugün özlem ile kendisini yaptım ve içtim, özlemden buraya atamadım.![]()