- 2 Aralık 2015
- 33.238
- 110.062
- 598
Geçmiş olsun yasminim. Vertigo da mı var sen deKayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksetti
Bugün özlem ile kendisini yaptım ve içtim, özlemden buraya atamadım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun yasminim. Vertigo da mı var sen deKayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksetti
Şimdiye kadar nugget hiç almadım.Korkumdan almıyorum. Alsam kesin benim kız severEvde de hiç denemedim şiniitzel yapıyorum seviyorlar, onu da yağı çok çekiyor, sağlıksız diye fazla yapmak istemiyorum. Nugget tarifin varsa at üstüme tutarım, deneyeyim.
![]()
Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.Yok hayır hiç yapmadım. Uzun bir süre hiç girmedim ben üye olduğumda akıllı telefonlar çok yaygın değildi, bilgisayardan giriyordum. Yıllar sonra hatırladım şifremi denedim açıldı. Bu sitenin bana kazandırdığı çok şey var, iyi ki var diyorum.
Sağol DeynomEllerine sağlık canımBana instagram atmayın, giriyorum, dalıp unutuyorum burayı girmeyi
![]()
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun yasom ,bu aralar çok kişiden duyuyorum![]()
Sağolun kızlar.Geçmiş olsun yasminim. Vertigo da mı var sen deGeçen gün okudum kayfe memeleri de küçültüyormış fazla içince
![]()
Antep de düğüne gidince de yemiştik güzel zaten ah be ne güzel bi daha yemeliyim hissi vermediBen Antep'e ilk gittiğimde birinde yedim ve beğenmedim. Ondan belki birkaç yıl yapmadım. Sonra kendim denedim ve beğendim sonra sık sık yapmaya başladım. Arkadaşlarımın yaptığını beğenmeye başladım. Onlarda benim yaptığımı beğeniyorlardı. Yapan önemli bence![]()
Bazı tatlar öyle Nanem. İlk yediğinde sevmediğin birşey daha sonra sevebiliyor insan. El lezzeti de var tabi.Antep de düğüne gidince de yemiştik güzel zaten ah be ne güzel bi daha yemeliyim hissi vermedi
Gezdiğim yerlerde pişen yemekleri çok severim çoğunlukla tekrar yesem derim ben aslında sevmemek begenmemek değil bahsettiğim o etkiyi vermemesiBazı tatlar öyle Nanem. İlk yediğinde sevmediğin birşey daha sonra sevebiliyor insan. El lezzeti de var tabi.
Orası öyle illa yemeliyim, Ahhh canım çekti falan olmaz. Ama denenmesi gerekir. Ben farklı kültürlerin yemeklerini denemeyi, yapmayı seviyorum.Antep de düğüne gidince de yemiştik güzel zaten ah be ne güzel bi daha yemeliyim hissi vermedi
Yöresel de hiç şırdan yapan olmadı, sen yaptın mı Nevoş?Orası öyle illa yemeliyim, Ahhh canım çekti falan olmaz. Ama denenmesi gerekir. Ben farklı kültürlerin yemeklerini denemeyi, yapmayı seviyorum.
Çok geçmiş olsun.Kayfe 3 gün yasaklanmıştı Deynep’im, vertigo nüksetti
Mumbar yaptım ama tek başıma denemedim. Sadece doldurdum. Yıkama aşamasını falan denemedim. Denemek istiyorum ama eşim sevmiyorYöresel de hiç şırdan yapan olmadı, sen yaptın mı Nevoş?![]()
Ben tanıyorum sizi.Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.
Ben hep aktiftim hiç denk gelmedim size.
Ben tanıyorum sizi.Yemek bölümüne önüme çıkarsa oy veriyordum hep, bir kaç kez katıl denilince ilk pilav ile katıldım sonra makarna. Hamileyken genellikle hamilelik sayfalarında takıldım, pıhtılaşma riskim vardı çok bilgi alışverişi yapıyorduk.
Hangi tarifleri yaptınız diye profilinize girdim ama kapalıydı profilinizBen tanıyorum sizi.Yemek bölümüne önüme çıkarsa oy veriyordum hep, bir kaç kez katıl denilince ilk pilav ile katıldım sonra makarna. Hamileyken genellikle hamilelik sayfalarında takıldım, pıhtılaşma riskim vardı çok bilgi alışverişi yapıyorduk.
Mercimekli pilav, pesto soslu makarnaHangi tarifleri yaptınız diye profilinize girdim ama kapalıydı profiliniz![]()