- 1 Aralık 2021
- 15.211
- 55.518
- 548
- 35
Ben hiç kimseye almadım annem de dahilGörümceye anneler günü hediyesi ablalara anneler günü hediyesi teyzen, halan, yengen, anneannen, babaannen, yengen, komşun Onlara da alsaydın ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç kimseye almadım annem de dahilGörümceye anneler günü hediyesi ablalara anneler günü hediyesi teyzen, halan, yengen, anneannen, babaannen, yengen, komşun Onlara da alsaydın ya![]()
Düğün, nişan ve misafirle geçti günlerTatilde dinlendiniz umarım![]()
Zor aşkom zorOda zor aşkom![]()
Herkes O bana terlik aldı ben de Ona alayım diye düşünmüş olabilirNeden peki sürekli herkes birbirine terlik alıyor![]()
Anneme aldım sadeceBen hiç kimseye almadım annem de dahil![]()
Şimdi şöyle ben iki ablama terlik aldım anneler günü diye birde yanına çift kişilik yastık kılıfı koydum ek olarak .Neden peki sürekli herkes birbirine terlik alıyor![]()
Tek gelin olmak iyi mi kötü mü bilemedim şimdiBenim hiç eltim yok.
Ben tek gelinim.
Sadece 1 görümce var.
![]()
Tek gelin olmak iyi mi kötü mü bilemedim şimdiGerçi benim 1 tane eltim var da noliiii
![]()
Detaylı anlatmak istedim biraz ondan.Sedaya Bi haller oluyor, bayağı uzun mesajlar yazıyor![]()
Benim yerime çocuklar aldı babaanne ve annemeAnneme aldım sadeceKv önem vermez böyle günlere. 82 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış kadıncağızın
![]()
Herkes O bana terlik aldı ben de Ona alayım diye düşünmüş olabilir![]()
Afiyet olsunHellooooooooooEki Görüntüle 3590106
Sağ olasın NaneAfiyet olsun
Hediye anlayışınız biraz değişikmiş SedaŞimdi şöyle ben iki ablama terlik aldım anneler günü diye birde yanına çift kişilik yastık kılıfı koydum ek olarak .
lcw indirim vardı fiyatlar uygundu .
Doğum günleri de bu yaz içinde olduğu için görüşmüşken doğum günü hediyesini de verdim.
İkisine şortlu takım picama tarzı evde giyerler diye onu düşündüm .
Renkleri modelleri farklı tabi. Anneme kısa kollu buluz aldım anneler günü olarak.
Annem bana ikili tava seti almış.
Diğer iki ablama da almış.
Büyük ablam bana tayt ve babet çorap almış.
Diğeride terlik verdi .
iyi ki erkenden vermişim aha şimdi pek müsait olamıyorum eşim işe başladı şimdiki işi farklı .
markette evime fazla uzak değil biraz yakın .
Annemde diyor iyiki sizi önceden çağırmışım yemeğe
Ailece ekonomiye can veriyorsunuz Seda. Hediye kabilesi gibi. Herkes birbirine bir şeyler alıyor. Ben sevdim.Şimdi şöyle ben iki ablama terlik aldım anneler günü diye birde yanına çift kişilik yastık kılıfı koydum ek olarak .
lcw indirim vardı fiyatlar uygundu .
Doğum günleri de bu yaz içinde olduğu için görüşmüşken doğum günü hediyesini de verdim.
İkisine şortlu takım picama tarzı evde giyerler diye onu düşündüm .
Renkleri modelleri farklı tabi. Anneme kısa kollu buluz aldım anneler günü olarak.
Annem bana ikili tava seti almış.
Diğer iki ablama da almış.
Büyük ablam bana tayt ve babet çorap almış.
Diğeride terlik verdi .
iyi ki erkenden vermişim aha şimdi pek müsait olamıyorum eşim işe başladı şimdiki işi farklı .
markette evime fazla uzak değil biraz yakın .
Annemde diyor iyiki sizi önceden çağırmışım yemeğe