Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiDenenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri
Ev eşyasından hediyeyi farklı gören var ama bana göre olur. Mesela bana robot süpürge, mutfak şefi alınsa hoşuma gider
Annemle geçen gün beraber çay içerken evdeki çaydanlıklar büyük geliyor bize,böyle küçük boy çaydanlık iyi olur bize dedi. Ben de hediye olarak küçük boy çaydanlık aldım.
Ev eşyasından hediyeyi farklı gören var ama bana göre olur. Mesela bana robot süpürge, mutfak şefi alınsa hoşuma gider
Annemle geçen gün beraber çay içerken evdeki çaydanlıklar büyük geliyor bize,böyle küçük boy çaydanlık iyi olur bize dedi. Ben de hediye olarak küçük boy çaydanlık aldım.
Ben de öyleyim. O an beni süpürge de mutlu edebilir ayakkabı da. Hiç önemi yok bence ev eşyası olmasının. Ki kaynanama sahan seti, anneme de ikili tava aldım çünkü neden almayayım ihtiyacı vardı ikisinin de ajskkdkd Anneminkiler eskimişti, kaynanamın da sahanı yoktu direkt. Büyük tavada yapıyordu yumurtayı falan.
İşte bende hani hediye alacağım kişilerin
Evlerinde zaten elektrikli ev aletleri
Mutfak eşyaları çanak türü olduğu için bu fikirlerden bi şeyler yapmadım.
Bende başka fikirlere yöneliyorum.