Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Tebrikler Chocolita ,baktıkça gülümseten çok eğlenceli bir kurabiye idi benim için. Birinciliği de haketti..

Tebrikler Chocolita
Hayırlı olsun canım

Tebrik ederim arkadaşım Chocolita

Chocolita tebrik ederim canım Farklı ve güzel sunumun la gözlerimizi şenlendirdin

Aman da aman kimler birinci olmuş ya öyle güzeldi ki çok emek var. Eline koluna sağlık çokommm muhteşemdi Chocolita

Chocolita harika bir kurabiye ve sunum olmuştu tebriklerrr

Çok teşekkür ederimmm

Hayatımda ilk kez bir şey kazandım. Çok güzel bir duyguymuş. 8 yıldır buradayım. Bana sizden bir hatıra bırakmış oldunuz.
Bu yüzden çok duyguluyum. Yeri çok ayrı.
Uzun zamandır bir şey için bu kadar heyecanlanmamıştım. Hayatıma renk kattınız Oy veren vesile olan herkese gönülden teşekkür ederim

SEMA Mune Lereenim Bonus ikiminikprenses Chelzy kelebekmkelebek safi.naz flamenko bulca BiProfenid Istenmeyentuyy labellevie Varyemez Nevreste E Esila09 N e v a MelodiminEsi Sibelim84 ASSOSyal Gameking yenGEnC Littlefinger S _sade FURKER Fistiklicikileta Dead Cell Nesco Louder yazarhanim35 ilfa53 Koton prenses Artemissisipi sweetgirlcandy clara O ozlemem damdamdam K Kate82 HALLEYS lou salome Six Feet Under ozelbir_i boncuklu gelin Allonsy massskara alimiyon deynepnaz milas1625 C Cennet Annesi Scss94 CocoChanelmademoiselle Zeyf Doiy Mi-Ok Yun ImTheDevil Minik Duduklu Tencere yasminsay Cereser Removeben Zuzushh Freddy Amarylliss Love_lover Lilimam Kylie Sonique Love Oriana CiRiLLA Jou Lenochka Onseem kizinbiri9 Olmadimben merve Y Yoncacannnn WunderLost burmer09 Cennetmeyvesii G gunces JOYz S Semos Lidlaylim Susmuyorr eylulhuzuru RedGirl Minnosprenses Honkiponkitorino A R Y A S sarahconnor D Denizyildizi21 Zekta1 P -pelin D Dilara55333 Kedili ve Bebeli Eslinna melekomelek Mrs Hera penyez83 bobette dahabellidegil P _Paris0_ M Marjolein maya91 Sofienin Kedisi Umutun Annesi Hksu D dlara1224 Lirona Nolivesmatter life without anxiety yagmurumsu42 -Murphy- Infinite Soul katrekatrekatre my mister espressoc Babymom25 parla1212 Jupiter_n P pancakes E Ecem5189 Stemina HeySero G gunesinnkizii I ikinotabirbeste H husedaa mrseva Artemidaa LUNAYA meneksegy_92

Gerçekten hiç aklımdan çıkmayacak mükemmel bir kurabiye sunumu. Şirinler konsepti çok güzeldi. Çok fazla emek verdiniz ve fazlasıyla hak ettiniz bence birinciliği tebrik ederim hayırlı olsunnnnn

Oylama da başa baş gittiğim D u t red velvet kurabiyesinin sunumu renkleri görselliği çok iç açıcı ve güzeldi.
Starbucks kurabiyesiyle Hksu Çok lezzetli ve güzel kurabiyelerdi Birbirimize yakın oylar aldık.
Ama kurabiyelerin hepsi ayrı ayrı güzeldi.
İnşallah daha güzel sevinçler katılan bütün arkadaşlarıma nasip olsun

Son düzenleme:
Hak ettin aşko. Müttejjemdi.

Elin emeğin çok güzeldi hakeden kazansın dedim senin kazanmanada çok mutlu oldumm

Çok tatlı kurabişlerdi kazanmana çok sevindim canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…