Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiDenenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri
Yarışma için olmasa da yaptığımız yemeklerin resmini bari atsak, canlandırmak topiği. Mesela dün kavurma ile pide yaptım, kaşarlı ve kavurmalı, bayağı güzel oldu
Günaydınlar hanımlar cuma sabah ankaraya gidiyoruz düğün var pazar günü döneceğiz kısmetse.
Bu hafta çok olamam haberiniz olsun,döndükten sonra hastane işlerimiz devam edecek sonuçları belli olsun anlatırım.
Sağolasın bacikom. 2 sene önce yaptırdığım dolgu düştü mü kırıldı mı anlamadım, bayramdan önce gittim dolgu kurtarmaz artık idareten yapıyorum bayramdan sonra kaplama yaptırırsın demişti doktor. Bakalım nasıl olacak?
Yarışma için olmasa da yaptığımız yemeklerin resmini bari atsak, canlandırmak topiği. Mesela dün kavurma ile pide yaptım, kaşarlı ve kavurmalı, bayağı güzel oldu
Yarışma olmayınca kimse de yazmıyor Dün gece rüyamda kurabiye yarışması olduğunu gördüm.Ve en son güne tarifimi bıraktığım için yetiştirmeye çalışıyordum yetişmiyordu
Yarışma olmayınca kimse de yazmıyor Dün gece rüyamda kurabiye yarışması olduğunu gördüm.Ve en son güne tarifimi bıraktığım için yetiştirmeye çalışıyordum yetişmiyordu