En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Deynep oğlun geldi mi🥰
Pazartesi günü gelecek canım. Bugün ile pazartesi günü arasında 2000 TL fark vardı, pazartesiye almış biletini.Daha önce 1 haftalık tatilde pahalı da olsa almıştı biletini süre az diye, bu sefer nasıl olsa tatil uzun diye 2 günden birşey olmaz dedik. 🤭

Pazartesi günü gelecek canım. Bugün ile pazartesi günü arasında 2000 TL fark vardı, pazartesiye almış biletini.Daha önce 1 haftalık tatilde pahalı da olsa almıştı biletini süre az diye, bu sefer nasıl olsa tatil uzun diye 2 günden birşey olmaz dedik. 🤭
Hayırlısı olsun deynep 2 gün de geçer🤲 Uzun kalacak bu sefer, görevi bitti mi tekrar dönecek mi 🥰benim ki on gün falan oldu geleli Eylül'ün sonuna kadar burda hayırlısıyla 🤲🥰

yasminsay yasminsay da eskisi gibi kahve mi içmiyor acaba? 🤔
İçiyorum tabiiki Deynep’im, yasaklanmadı çok şükür.😌

Hazır kofi saati içerisindeyken yapayım, postum beklesin 2 dk.😌

IMG_5994.webp

İçelim, kendimize gelelim.😌

Hayırlısı olsun deynep 2 gün de geçer🤲 Uzun kalacak bu sefer, görevi bitti mi tekrar dönecek mi 🥰benim ki on gün falan oldu geleli Eylül'ün sonuna kadar burda hayırlısıyla 🤲🥰
4 sene dolması gerekiyor, 2 sene oldu daha. 2 sene sonra gelecek diye ümidim vardı da fazla ümitlenme yine de diyor. 4 sene olanların da çoğunluk Doğu da açılmış atama yerleri, İstanbul yoktu diyor
İstanbul olmadıktan sonra başka yere gitmeye de gerek yok diyor. İnşallah o zamana olur da buralara yakına gelir 🤲Ağustos sonuna gidecek seminer olduğu için erken gidiyor.

Back
X