Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuDenenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri
Pazartesi günü gelecek canım. Bugün ile pazartesi günü arasında 2000 TL fark vardı, pazartesiye almış biletini.Daha önce 1 haftalık tatilde pahalı da olsa almıştı biletini süre az diye, bu sefer nasıl olsa tatil uzun diye 2 günden birşey olmaz dedik.
Pazartesi günü gelecek canım. Bugün ile pazartesi günü arasında 2000 TL fark vardı, pazartesiye almış biletini.Daha önce 1 haftalık tatilde pahalı da olsa almıştı biletini süre az diye, bu sefer nasıl olsa tatil uzun diye 2 günden birşey olmaz dedik.
Hayırlısı olsun deynep 2 gün de geçer Uzun kalacak bu sefer, görevi bitti mi tekrar dönecek mi benim ki on gün falan oldu geleli Eylül'ün sonuna kadar burda hayırlısıyla
Hayırlısı olsun deynep 2 gün de geçer Uzun kalacak bu sefer, görevi bitti mi tekrar dönecek mi benim ki on gün falan oldu geleli Eylül'ün sonuna kadar burda hayırlısıyla
4 sene dolması gerekiyor, 2 sene oldu daha. 2 sene sonra gelecek diye ümidim vardı da fazla ümitlenme yine de diyor. 4 sene olanların da çoğunluk Doğu da açılmış atama yerleri, İstanbul yoktu diyor
İstanbul olmadıktan sonra başka yere gitmeye de gerek yok diyor. İnşallah o zamana olur da buralara yakına gelir Ağustos sonuna gidecek seminer olduğu için erken gidiyor.