Makarnalar Denenmiş Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Makarna Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    429
  • Anket Kapalı .
Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevos birde üzüm yapragiyla yiyorlar ilk gördüğümde dumur olmustum
Onu ben de gördüm Antep’te ama çok yaygın bir şey değil. Kişisel tercih herhalde.

Belki buralarda da vardır, c.kslede pilavlık bulgurdan yapıyorlardı ben şok nevos birde üzüm yapragiyla yiyorlar ilk gördüğümde dumur olmustum
Pilavlık çok büyük olur ama o tarz bulgurla yapılanı da Antep'te yemiştim
Bizim burada da üzüm yaprağı ile yenir. Ama minik, yeni çıkmış, dalından yeni koparılan üzüm yapraklarıylaSalamura veya öyle kocaman kocaman yapraklarla değil

Alışkanlıklar belki canım
Diğerini sevmiyorum
Ben yapmam ama güzel yapana hiç denk gelmedim
O bulgurla gerçekten çok güzel oluyor osmaniyeli bir komşum vardı o yapardı tadı enfes olurdu gerçi her yaptığı güzeldi bulsam o bulgurdan ben de onu tercih ederim

Markette, pazarda satılan yapraklara değil ama ince yaprakla Yeniliyor, benim de yemişliğim var. Mesela sarma sararken nasıl yiyoruz çiğ çiğ bir nevi öyle düşün
Orada da bilinmesin şaşırdım Nevoş
Bad yeşil mercimekli sivas ve tokatta yapılıyor sadece asma yaprağı ile yeriz ,batırık var kısır in sulu hali ve daha çok sebzeli
Sadece ikimiz yapıp yedik herhalde. Eşim Sivaslı ama bilmiyorlar bat yemeğini

Değişiyor sanırım ben eşimle hemşehriyim
Benim aile evinde pişen yemekleri bilmiyorlar dı benimde onlarda ilk defa gördüğüm yemekler var dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…