X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.641 Nevreste .!.: Bana tabi ki Cidden bu hafta tansiyon sorunu yaşadım. Mide bulantısı, baş ağrısı İhtiyacım olabilir Genişletmek için tıkla... Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta
Nevreste .!.: Bana tabi ki Cidden bu hafta tansiyon sorunu yaşadım. Mide bulantısı, baş ağrısı İhtiyacım olabilir Genişletmek için tıkla... Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.752 135.342 598 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.642 Amanita .!.: Yetmez ki o Genişletmek için tıkla... Senin şaman adetlerinden yok mu yakılacak ot mot?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.643 Amanita .!.: Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta Genişletmek için tıkla... Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
Amanita .!.: Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta Genişletmek için tıkla... Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.644 yasminsay .!.: Senin şaman adetlerinden yok mu yakılacak ot mot? Genişletmek için tıkla... K*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki eder
yasminsay .!.: Senin şaman adetlerinden yok mu yakılacak ot mot? Genişletmek için tıkla... K*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki eder
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.645 Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?
Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?
KaramelDelisi Geçmiş geçmiştir, gelecekse bizim Kayıtlı Üye 14 Aralık 2016 1.519 3.443 133 31 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.646 Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor. Buhar olarak ta kullanabilirsiniz
Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor. Buhar olarak ta kullanabilirsiniz
KaramelDelisi Geçmiş geçmiştir, gelecekse bizim Kayıtlı Üye 14 Aralık 2016 1.519 3.443 133 31 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.647 Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici Bir de kırk kilit otu vardı
Nevreste .!.: Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici Bir de kırk kilit otu vardı
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.752 135.342 598 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.648 Amanita .!.: K*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki eder Genişletmek için tıkla... Narkotik basmasın topiği
Amanita .!.: K*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki eder Genişletmek için tıkla... Narkotik basmasın topiği
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.649 Amanita .!.: Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ? Genişletmek için tıkla... Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok İlaçlarla geçiştiriyorum. Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu
Amanita .!.: Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ? Genişletmek için tıkla... Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok İlaçlarla geçiştiriyorum. Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.650 KaramelDelisi .!.: Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici Bir de kırk kilit otu vardı Genişletmek için tıkla... Benim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirim
KaramelDelisi .!.: Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici Bir de kırk kilit otu vardı Genişletmek için tıkla... Benim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.651 KaramelDelisi .!.: Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor. Buhar olarak ta kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi
KaramelDelisi .!.: Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor. Buhar olarak ta kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi
KaramelDelisi Geçmiş geçmiştir, gelecekse bizim Kayıtlı Üye 14 Aralık 2016 1.519 3.443 133 31 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.652 Nevreste .!.: Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun çokkk Umarım senin için en hayırlısı neyse onu uygularsınız
Nevreste .!.: Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun çokkk Umarım senin için en hayırlısı neyse onu uygularsınız
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.653 yasminsay .!.: Narkotik basmasın topiği Genişletmek için tıkla... Mesela yağniiii Nevreste .!.: Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok İlaçlarla geçiştiriyorum. Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu Genişletmek için tıkla... Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani
yasminsay .!.: Narkotik basmasın topiği Genişletmek için tıkla... Mesela yağniiii Nevreste .!.: Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok İlaçlarla geçiştiriyorum. Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu Genişletmek için tıkla... Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani
KaramelDelisi Geçmiş geçmiştir, gelecekse bizim Kayıtlı Üye 14 Aralık 2016 1.519 3.443 133 31 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.654 Nevreste .!.: Benim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirim Genişletmek için tıkla... Uygun değilse kesinlikle kullanma zaten Ben genel hep yaşadığımız rahatsızlıklar için dedim
Nevreste .!.: Benim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirim Genişletmek için tıkla... Uygun değilse kesinlikle kullanma zaten Ben genel hep yaşadığımız rahatsızlıklar için dedim
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.752 135.342 598 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.655 Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Sende de mi aynı sıkıntı var canım?
Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Sende de mi aynı sıkıntı var canım?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.656 KaramelDelisi .!.: Geçmiş olsun çokkk Umarım senin için en hayırlısı neyse onu uygularsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah canım sağ ol
KaramelDelisi .!.: Geçmiş olsun çokkk Umarım senin için en hayırlısı neyse onu uygularsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah canım sağ ol
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.657 yasminsay .!.: Sende de mi aynı sıkıntı var canım? Genişletmek için tıkla... Bende de endometriozis var asiri agrili adet dönemleri adet öncesi ve sonrası agrilar vs
yasminsay .!.: Sende de mi aynı sıkıntı var canım? Genişletmek için tıkla... Bende de endometriozis var asiri agrili adet dönemleri adet öncesi ve sonrası agrilar vs
KaramelDelisi Geçmiş geçmiştir, gelecekse bizim Kayıtlı Üye 14 Aralık 2016 1.519 3.443 133 31 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.658 Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Kenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum. Tabi genel zararlı yanını kullanıyo
Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Kenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum. Tabi genel zararlı yanını kullanıyo
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.659 Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım Beni tek anlayan kişi
Amanita .!.: Mesela yağniiii Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım Beni tek anlayan kişi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.559 614.998 1.423 Malatya 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.660 yasminsay .!.: Sende de mi aynı sıkıntı var canım? Genişletmek için tıkla... Endometriozis var adet dönemi ağrılarımız bundan
yasminsay .!.: Sende de mi aynı sıkıntı var canım? Genişletmek için tıkla... Endometriozis var adet dönemi ağrılarımız bundan