Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah bereket versin. Bu iyiliğini unutmaz umarım profiline senin linkini eklemesi gerekiyor. Menajer Seda ile iletişime geçebilirsiniz diye Margaret Hale
Sedoş şaka maka aynı topluluğa hitap ediyoruz zaten burada. Instagram profilimi ana sayfada ben de paylaşsam o 7 kişi takibe alacaktı zaten. Asıl maharet kendi takipçilerine seslenip onları bana aktarmakta. Azıcık ünlen de öyle el at bana yoksa bu menajerlik sözleşmesini fesh edecem ha sjsjsj
Sezen Aksu'yu görünce eyy aşk şarkısını dinleyesim geldi onu açtım dinledim, bunu da sonra dinlerim.
Eyy aşk derin bir suya dalar gibiiiiii
Evin yolunu arar gibiiii
Anneeeem saçlarımı taraaarr gibiiiii
Daima sana sığınırııım
Biraz da bu diline dolansın
Kasımda inşallah hiç birinci olmayanlar için yapılacak olan yarışmada kategori konusunda bütün konulara bir göz atıp ne olabiliceği üzerine çalışıp mı geleyim ? ipucu var mı? yoksada ben hepsine bakarım hazırlıklı olabilmek için.
Ne oldu kız cano
Pişi çok tehlikeli bir konu sen hatırlar mısın bilmem ama biz de bir zamanlar pişi pişine hararetlenmiştik pişi üstüne Nevreste
di mi Aşko
Ne oldu kız cano
Pişi çok tehlikeli bir konu sen hatırlar mısın bilmem ama biz de bir zamanlar pişi pişine hararetlenmiştik pişi üstüne Nevreste
di mi Aşko
Senin beklediğin gibi bir tiramisu değil bacım yaptığım. Eş kişisi tatlı üzerinde kakao sevmediği içün çikolata soslu bir şeyler yaptım.
Öyle sunumlu falan değil, o yüzden atmadım.