- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
-
7 gun gecti. Ama benim gecen ayda duzensiz oldu bunu anlatamaya calisiyorum ben. 28 gunde 1 olan adetim gecen ay 33. Gun oldu. Buayda bekledim olmadi eger 28 gunde 1 olarak hesaplarsam 7 gun. 33 gun olaraksa 3 gun gecikmis oluyo. Iyide hamilemiyim yani. Hic sanmiyrm midem bile bulanmiyo bas dinmesi filan hicbirsey yok. Ve adet agrim var benim. Ve gecen ayda 4 gun gecmisti saglik ocagindaki bayanla yaptim idrar testi tek cikti. 3 gun bile gecse idrarda belli olur demistim hamile dglm yani. Bugun yine yapicam ama.O kadar gecıkmeye tek çizgi mümkün değil canım. Kaç gundu?
Belki baska sey vardir tek cizgi ciktigina gore. Bilmiyrm kafam karistii. Hic 1 ay filan olmadgnuz oldumu bilmiyrm suan yanij7 gun gecti. Ama benim gecen ayda duzensiz oldu bunu anlatamaya calisiyorum ben. 28 gunde 1 olan adetim gecen ay 33. Gun oldu. Buayda bekledim olmadi eger 28 gunde 1 olarak hesaplarsam 7 gun. 33 gun olaraksa 3 gun gecikmis oluyo. Iyide hamilemiyim yani. Hic sanmiyrm midem bile bulanmiyo bas dinmesi filan hicbirsey yok. Ve adet agrim var benim. Ve gecen ayda 4 gun gecmisti saglik ocagindaki bayanla yaptim idrar testi tek cikti. 3 gun bile gecse idrarda belli olur demistim hamile dglm yani. Bugun yine yapicam ama.
Ceval verin lutfen??Belki baska sey vardir tek cizgi ciktigina gore. Bilmiyrm kafam karistii. Hic 1 ay filan olmadgnuz oldumu bilmiyrm suan yanij
Yap tabi bazen geç çıkabiliyor ama sanmıyorum. Benim de 10 gun 20 gün gecıkırdı. En son. Tam 3 ay görmedim7 gun gecti. Ama benim gecen ayda duzensiz oldu bunu anlatamaya calisiyorum ben. 28 gunde 1 olan adetim gecen ay 33. Gun oldu. Buayda bekledim olmadi eger 28 gunde 1 olarak hesaplarsam 7 gun. 33 gun olaraksa 3 gun gecikmis oluyo. Iyide hamilemiyim yani. Hic sanmiyrm midem bile bulanmiyo bas dinmesi filan hicbirsey yok. Ve adet agrim var benim. Ve gecen ayda 4 gun gecmisti saglik ocagindaki bayanla yaptim idrar testi tek cikti. 3 gun bile gecse idrarda belli olur demistim hamile dglm yani. Bugun yine yapicam ama.
Sen simdi hamile misindir mi diyosun anlamadmYap tabi bazen geç çıkabiliyor ama sanmıyorum. Benim de 10 gun 20 gün gecıkırdı. En son. Tam 3 ay görmedim
Dr doğum kontrol hapı verdi 3 sene kullandım. Evlenince bıraktım biraz o düzen devam etti ama sonra yine bozuldu inşallah doğumdan sonra düzelir :)
Bazen idrara geç karışıyor ama geçen ay da gecikmiş başka bi sebep olsa gerek. Ayrıca sağlam bi korunma yöntemi kullanıyorsanız çok da düşünmeyin. Biz ne desek boş önce bi doktora gidin önemli çünkü.Sen simdi
Sen simdi hamile misindir mi diyosun anlamadm
Gecen ayda gecikti iste gecikmese belki hamileyim dicem ama neden boyle oldu anlamadm benn. Icime bosalmadi. Kendindende emin. Belki baska sey vardir dimii. Calisiyrm nasil vericem kan testi. Aksam gidebilcgm neresi varkiBazen idrara geç karışıyor ama geçen ay da gecikmiş başka bi sebep olsa gerek. Ayrıca sağlam bi korunma yöntemi kullanıyorsanız çok da düşünmeyin. Biz ne desek boş önce bi doktora gidin önemli çünkü.
Özel tip merkezleri 20-25 liraya kan testi yapıyorlar devlette acilde yaparlar mı bilmiyorum.Gecen ayda gecikti iste gecikmese belki hamileyim dicem ama neden boyle oldu anlamadm benn. Icime bosalmadi. Kendindende emin. Belki baska sey vardir dimii. Calisiyrm nasil vericem kan testi. Aksam gidebilcgm neresi varki
Tip merkezleri aksam saatinde yapiyorlar yani oylemi. Suan karnim adet olucakmisim gbi agriyo mesela. Sizce hamilemiyim?Özel tip merkezleri 20-25 liraya kan testi yapıyorlar devlette acilde yaparlar mı bilmiyorum.
Valla aynı ağrıları ben de cekmıstım ama burdan ne denilebilir ki? Telefonla arayıp bilgi alın ordan oraya kosturmazsınız .çoğu merkez yapıyo parasıyla sonuçtaTip merkezleri aksam saatinde yapiyorlar yani oylemi. Suan karnim adet olucakmisim gbi agriyo mesela. Sizce hamilemiyim?
Saolun tm umarim oyle birsey yokturValla aynı ağrıları ben de cekmıstım ama burdan ne denilebilir ki? Telefonla arayıp bilgi alın ordan oraya kosturmazsınız .çoğu merkez yapıyo parasıyla sonuçta
Canım ben adet bitti temizledim o gün oturdum yumurtlama günüme kdr hep yaptım yaptıktan sonra da hiç kendimi usutmeden yatağa girdim sonra da anla işteAy maşallah ya :) bende adet bitincemi yapayım kaç gün yapcam saati önemlimi tarif edermisin :)
:) anladım cnm sağol bende denicem inş faydasını görürümCanım ben adet bitti temizledim o gün oturdum yumurtlama günüme kdr hep yaptım yaptıktan sonra da hiç kendimi usutmeden yatağa girdim sonra da anla işte
:) anladım cnm sağol bende denicem inş faydasını görürüm
Ben yine dun test yaptim kendim evde yine tek cizgi cikti. Napim bilemedim. Niye boyle oldu sizceGün aşırı yaparsan sperm kalitesini dusurmemis olursunz canım her gün yaptım süt buharını ama gün aşırı ilişki oldu unutma :) inşallah hayırlarla sonuçlanır :)
Ya ben dun yine test yaptim tek cizgi ciktii. Niye boyle oluyo o zman niye adet olmadm hala. Olucakmisim gbi agrim var ama gelmiyoValla aynı ağrıları ben de cekmıstım ama burdan ne denilebilir ki? Telefonla arayıp bilgi alın ordan oraya kosturmazsınız .çoğu merkez yapıyo parasıyla sonuçta
Kist falan olabilir işte doktora gitYa ben dun yine test yaptim tek cizgi ciktii. Niye boyle oluyo o zman niye adet olmadm hala. Olucakmisim gbi agrim var ama gelmiyo
Tamam cnm adetim bitince uygulucam dediğin gibi inş şifa olurGün aşırı yaparsan sperm kalitesini dusurmemis olursunz canım her gün yaptım süt buharını ama gün aşırı ilişki oldu unutma :) inşallah hayırlarla sonuçlanır :)
Ne dense yanlış yönlendirme olur canım. Belki kist var ve bu yüzden adet olamıyorsun, hormonlarında sorun vardir belki ya da bambaşka biseydir o yüzden kendini ihmal etme. Kaç gün geçti adetin?Ben yine dun test yaptim kendim evde yine tek cizgi cikti. Napim bilemedim. Niye boyle oldu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?