Deneyimi olanlar yardımcı olurmusunuz?

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
MERHABALAR BEN HEMEN DURUMUMU İZAH EDEYİM.EŞİMİN SPERM SAYISI,HAREKETİ HERŞEYİ NORMAL 3 TANE DOKTORA TAHLİLLERİ GÖSTERDİK LAPARASKOPİ OLDUM VE TÜPLER KAPATILDI BENİMDE RAHİM VE YUMURTALAR BAYAGI SAGLIKLIYMIŞ ŞİMDİ BU AŞAMADA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ SÜREÇ NASIL OLACAK?BİZİ NELER BEKLİYOR?BAŞARI SANSIMIZ NASIL OLACAK LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?YAZACAKLARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİCEM.BURDAKİ NEGATİF SONOÇLARI OKUDUKÇA KÖTÜ OLUYORUM VE TEDAVİ SÜRECİYLE İLGİLİ HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM:bbo:

oncelikle tadviye karar verdinizmi canim ve tam olarak ne bilmek istiyorsun karisik olunca kimse cvp yazmak istemedi galiba
ayrica ve ilk once bi ide pozitif de negatifte gormek var
begenmediginiz bir sonuctan kacamazsiniz bunu kabullenmeniz gerekir
ayrica infertilite nedenine ve yasiniza gorede degisiyor yuzdelik sansiniz
tedaviniz hayirli olur insallah

MERHABALAR BEN HEMEN DURUMUMU İZAH EDEYİM.EŞİMİN SPERM SAYISI,HAREKETİ HERŞEYİ NORMAL 3 TANE DOKTORA TAHLİLLERİ GÖSTERDİK LAPARASKOPİ OLDUM VE TÜPLER KAPATILDI BENİMDE RAHİM VE YUMURTALAR BAYAGI SAGLIKLIYMIŞ ŞİMDİ BU AŞAMADA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ SÜREÇ NASIL OLACAK?BİZİ NELER BEKLİYOR?BAŞARI SANSIMIZ NASIL OLACAK LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?YAZACAKLARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİCEM.BURDAKİ NEGATİF SONOÇLARI OKUDUKÇA KÖTÜ OLUYORUM VE TEDAVİ SÜRECİYLE İLGİLİ HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM:bbo:

Tüpler neden kapatıldı onu anlayamadım.

kaliteli yumurta sperm olmasi embrio olusumunda tedaviyi kolaylastirir...tuplerin kapali olmasida bi arti..kanallardan sivi gelme ihtimali olmaz...tedavi sureci adetin 2-3 gunu baslar..buna doktorun karar vercek.(.uzun protokol kisa prolt)basari sansi vermek pek dogru degil...herseyin basi stres....negatif yazilanlardan etkileniyorsan okuma bence...olumlu seyleri oku..olumlu dusun ki tedavin de sonucun da olumlu olsun...onda oyle olmus bendede olurmu diye dusunme..vakti zamani gelince mucizede olsa veriyor Allahim...

canım tedavi sürecinle ilgili olarak uygulayacagı protokole baglı olarak dr un seni yeterince bilgilendirecektir sana düşen olabildigince rahat olmanbu tedavi yüzde yüz başarı demek degil önce bunu kendi kendine telkin et bu bize verilmiş bir şans bizlerin sorunları var ve dr yardımı olarak çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz önemli olan şans,dogru zaman dogru merkez ve yine söylüyorum rahat olmak .....tedavinde Allah yardımcın olsun sonunda mutlu olman dilegiyle opuyorumnanaktan

Back
X