Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymet bilmeyeni yokluk ile terbiye etmek doğru mudur gerçekten ?
Deneyimleriniz var mı bu konuda ?
O değeri geri aldığımızda her şey eskiye döner yani değil miDeneyime gerek yok ki
Aslında çok açık kıymet bilmeyene değer vermeyeceksin.
Çünkü kendi ni dev aynasında sanıyor.
Sevgilin ise edemezsin.Kıymet bilmeyeni yokluk ile terbiye etmek doğru mudur gerçekten ?
Nasıl oluyor peki öyle şeylerSevgilin ise edemezsin.
Evlilik bağı var ise zaten öyle adamla evlenilmezdi. Öyle biri idiyse yine değişmez.
Sonradan kavga gibi sebeplerle böyle olmuşsa yoklukla edemezsin ama önüne öyle güzel şeyler çıkyor ki, planlasam yapamazdım, diyeceğin türden.
Yani bu da taktikle kasmayla olacak iş değil.
Çektiğim sıkıntılar ,üzüntülerim anlaşılsın istiyorum sadece.Kimsenin yanına kâr kalmasınYumim bu saatten sonra kimseyi terbiye etmekle ugrasma boşuna....sana değer veren,seni onemsiyen birisine gönlünü verene kadar bekle.Sevilmemekten se yalnız kalmak,kendini dinlemek daha iyidir.
O değeri geri aldığımızda her şey eskiye döner yani değil mi
Tek bildiğim ben daha değerliyim dediğin zaman, bunu da gerçekten özümsediğin zaman oluyor.Nasıl oluyor peki öyle şeyler
Ama kendine değer vermek kısmı onun için yapılan bişey sayılmaz ne de olsaTek bildiğim ben daha değerliyim dediğin zaman, bunu da gerçekten özümsediğin zaman oluyor.
Ama tekrar edeyim, sevgili ise kılını bile kıpırdatmaya değmez.
Terket onu yanına kâr kalmamış olur.Çektiğim sıkıntılar ,üzüntülerim anlaşılsın istiyorum sadece.Kimsenin yanına kâr kalmasın
Kendi açınızdan tabi ki evet.
Bundan sonraki süreç sadece mesafe.![]()
.Terket onu yanına kâr kalmamış olur.
Yok zaten iletişimi kestim.Bir bağım yok.Sizin sevgiliniz sizi o kadar üzüyor ki ;
Konu sahibine bakıp Yumim görünce “hah “ diyorum “sonunda ayrıldı.”
Ama siz ısrarla üzülmek istiyorsunuz.
Bi insanın kendine yaptığını dünya birleşse yapamazmış.
Dünyada sizden sadece 1 tane var ; lütfen kendinize bi iyilik yapın.
O adamı kapının önüne koyun.
Ah abla zaten hiç sevilmedim ki ne yalnızken ne başkasıylayken.Ömür boyu mutsuzluğu ve yalnızlığı kabul ettim zaten.Yumim bu saatten sonra kimseyi terbiye etmekle ugrasma boşuna....sana değer veren,seni onemsiyen birisine gönlünü verene kadar bekle.Sevilmemekten se yalnız kalmak,kendini dinlemek daha iyidir.
Öyle mi ciddentekrar bulacagını bılıyorsa yokluk terbiye ettırmez... yani ayrı kalmak iyidir ama değişim mucize deildir...
Dogrudur veya yanlistir onu bilemem deKıymet bilmeyeni yokluk ile terbiye etmek doğru mudur gerçekten ?