ben de alınan kiloları ve nasıl beslenmesi gerektiğini sormak istiyorum.
açıkçası hayatım boyunca hep zayıf biri olarak çok hızlı kilo alıyorum ilk 4 ayda 5 kilo aldım.
beslenmeye gelince; önüme ne gelirse yiyorum hiçbişeye hayır demiyorum zira iştahım çok açık,çabuk acıkıyorum
en önemlisi de ekmeksiz doymuyorum çok ekmek yiyorum
sizce nasıl beslenilmeli,kilolar kolay veriliyor mu doğumdan sonra??
sebze meyve bol tuketmelı hamurişi makarna fılan bunlar kılo yapar cıkolata kasık kasık degılde nefsını köreltcek kadar ekmek ben normaldede yemem oyuzden zorlanmadım tam bugday ekmegını denıyebıılırsın tok tutar süt yoğurt peynir gunasırı yumurta mutlaka hergun pekmez ve cevız cok onemli beyın gelısımı ıcın ama pekmezı bole yarım ekmekle yemeyın 2-3 yemek kasıgı sade veee bol su su su su
valla kızlar hem bebeğimin esyalarını sıgdırayım hemde kokoş olayım dersenız bence guzel şık buyuk bır canta alın kendınıze onu kullanın
düşünün arkadaşlarınızla buluşuyosunuz guzel bır yerekahve ıcmeye yada yemeye gıdıyorsunuz gıyınmıssınız suslenmıssınız bebeğinizi guzel gıydırmıssınız elınızde rengarek bır canta olmaaaaazzzzzz ( ya ben bıraz takıntılıyımdır:))) )
Birde bebek çantalarını sorucam size. bi kaç arkadaşım sırt çantası al dediler. kolda hem çanta hem bebek zor olurmuş. sizce ne yapmalıyım?
ben de alınan kiloları ve nasıl beslenmesi gerektiğini sormak istiyorum.
açıkçası hayatım boyunca hep zayıf biri olarak çok hızlı kilo alıyorum ilk 4 ayda 5 kilo aldım.
beslenmeye gelince; önüme ne gelirse yiyorum hiçbişeye hayır demiyorum zira iştahım çok açık,çabuk acıkıyorum
slmmm lar , ben belki biraz erken ama bebek şampuanı olarak ne ve nasıl kullanıyorsunuz , ben mustellanın ürünü düşünüyorum ama yalnız saç şampuanımı ? yoksa saç ve vücut şampuanı bir arada olan mı ????
ben mustellanın hem saç hem vücut için olanını yani ikisi bir arada olanı kullanıyorum ve memnunun biraz pahalı ama bayağı gidiyor.
teşşekkür ederim cevap için, kaç ml.ortalama ne kadar süre gidiyor ? fiyat dün sorduğumda bana da yüksek geldi ama , düşününce uzun süre kullanılabilirse fiyat normal olur sanki
bebeişler için ayrı çamaşır deterjanımı kullanıcaz
slmmm lar , ben belki biraz erken ama bebek şampuanı olarak ne ve nasıl kullanıyorsunuz , ben mustellanın ürünü düşünüyorum ama yalnız saç şampuanımı ? yoksa saç ve vücut şampuanı bir arada olan mı ????
doktorum bana sadece badem yağı önermişti. ilk 4 ay sabah akşam gögüs ve karın bölgesine sürmüştüm ama hiç karnım olmadığı için artık boşa yağlanmaktan sıkılıp bırakmıştım...çatlak önleyici krem kullananız varmı annecikler?
uras doğduğunda hastane çıkışı giyidirildi akşama üzeri hafifletildi ertesi sabah bakım için aldı hemşire geldiğinde bir sıfır kol çıtçıtlı badi ve bir çift çorap vardı üzerine :) havalar soğuyana kadar böyle gittik.. serin havalarda uzun kol giydirmek istediğimde aldıklarımın hepsi küçülmüştü :) bazılarını 1 kez bazılarını hiç giydiremedim. o yüzden kısa alın derim uzunlar biraz büyük olmalı.. ortalama 2 3 aylıkken giyecek kadife tuluumları yada uzun kolluları... birde yarım kollu çıtçıtlı alırken omuzları çıtçıtlı olan modeller ideal.. diğer çıtçıtsız modeller omuzdan düşüo ve güzel durmuo..ağustos bilindiği gibi sıcak olur. ne tür giydirmek lazım. kısa kollu çıtçıtlı badilermi alınmalı. sıfır kollular kol altını acıtırmı? hep yarım kollu almayı düşünüyordum öylemi yapmalıyım?
sanırım buda bünye ile ilgili bi konu :)ben de alınan kiloları ve nasıl beslenmesi gerektiğini sormak istiyorum.
klasik bebek çantası almıştım ben.. genelde araçla gittiğim için heryere sıkıntı olmadı ama şuan kol çantamla bile otobüse binmek zor gelio.. yandan takmalı çantalar kullanıorum yada sırtçantbende canta konusunda cok kararsızım aslında bende öle bebek cantası modellerını sevmıyorum değişik bişe olsun ıstıyorum
biz hep dalin kullandık yağı pişik kremi şampuanı sabunu vs. gerçek bebek kokusu dalinde var bence :) diğerlerini hiç kullanmadım ve kokusu dalin gibi güzel gelmio bana.slmmm lar , ben belki biraz erken ama bebek şampuanı olarak ne ve nasıl kullanıyorsunuz , ben mustellanın ürünü düşünüyorum ama yalnız saç şampuanımı ? yoksa saç ve vücut şampuanı bir arada olan mı ????
onuda dalin kullandım :) sıvı det ve yumuşatıcı..bebeişler için ayrı çamaşır deterjanımı kullanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?