Deneyimli Anneler Bakabilir mi

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
İyi akşamlar kk hanımları. Biliyorum konu buraya ait değil ama içim de konu çok büyüyor.Lütfen konum tasinmasin. 12 haftalik hamileyim malum ikili test zamanı ama yaptırıp yaptırmama konusunda kararsizim. Allah Korusun kötü bişey varsa bile evlat benim ama kafam çok karisti. Kotu bisey olursa doğuma kadar üzülürüm bunu da biliyorum. İlk gebelik olduğu için çok da bilince sahip değilim. Netten arastirma yaptim ama size de danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim

Ben yaptirmadim. Ama yaptirilmasi taraftariyim. Belki anne karninda mudaheleyle tedavi edilecek bir durum söz konusudur. Siz yine kabul edin evladinizi ama yaptirin testinizi lutfen. Saglik ihmale gelmez.

Ben yaptirmadim. Ama yaptirilmasi taraftariyim. Belki anne karninda mudaheleyle tedavi edilecek bir durum söz konusudur. Siz yine kabul edin evladinizi ama yaptirin testinizi lutfen. Saglik ihmale gelmez.
Evet ben biraz da olsa yaptırma kararını veriyorum eşim kötü bişey varsa üzülürüm diye istemiyor ama bu gidişle galiba yaptırıcam. Çok teşekkür ederim.

Benim şuan çok yeni ama bende yaptırmayı düsünmüyorum

Zaten 7 seneden sonra 3. tup bebek tedavilerinden sonra hamile kaldım ne olursa olsun o benim bebegim
ona kıyacak değilim

Allahım hepimze hayirli dogumlar
Sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…