Değil valla artık Yoruldum yemez diye uğraşasım bile gelmiyo dışardan gören de dayıyosun mamayı diyo
Deneyimli anne ... Kontrolümüze daha var. Bebeğim 8. Ayına girecek fakat bizimki muzun pütürlü oluşundan bile midesi bulanıyor... Var mı önereceğiniz bişey :) ?Çok blenderdan geçirip direk püre yapma canım, biraz pütürlü olsun, pütürlü gıdaya da alışsın, sonra ilerde pütürlü gıdaya alışmaları, çiğnemeyi öğrenmeleri zor oluyor
Canım benim son numara da 9 ayı bitirmek üzere. Çok olmasa da bazen pütürü öğürmeye çalışıyor, ama ben alışşın diye yediriyorum, şimdi epey çiğnemeyi öğrendi, dişi olmasa da damakları arasında ezip yutuyor. Dr 6-8 ay arası alışmazsa o dönemi kaçırırsa , sonra pütürlü gıdaya alışması, yutmayı öğrenmesi zor olur , gecikir diyor. Yanağın iç yüzüne doğru gıdayı verin çiğnemeyi , diliyle çevirmeyi öğrensin, ısrarla deneyin demişti, ama gerek kalmadı şükür.Deneyimli anne ... Kontrolümüze daha var. Bebeğim 8. Ayına girecek fakat bizimki muzun pütürlü oluşundan bile midesi bulanıyor... Var mı önereceğiniz bişey :) ?
Teşekkür ederim.. bende öğürme geldiği zaman sevdiği şarkıyı söylemeye başlıyorum bilmiyorum ne kadar etkili oluyor fakat bir anlık unutuyor. Demekki öğürme olağan bişey. Teşekkür ederimCanım benim son numara da 9 ayı bitirmek üzere. Çok olmasa da bazen pütürü öğürmeye çalışıyor, ama ben alışşın diye yediriyorum, şimdi epey çiğnemeyi öğrendi, dişi olmasa da damakları arasında ezip yutuyor. Dr 6-8 ay arası alışmazsa o dönemi kaçırırsa , sonra pütürlü gıdaya alışması, yutmayı öğrenmesi zor olur , gecikir diyor. Yanağın iç yüzüne doğru gıdayı verin çiğnemeyi , diliyle çevirmeyi öğrensin, ısrarla deneyin demişti, ama gerek kalmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?