Deneyimli anneler bir derdim var

Dimi yani ben de çok ikilemde kaldım ne yapsam diye Nisan ayında bez bıraktırma operasyonu var :) hani 2 alışkanlığı elinden alınınca psikolojik olarak etkilenir diye üzülüyorum kıyamıyorum
yok ya bence yavas yavas yaparsiniz tuvalete simdidende alistirabilirsin canim yasi gelmis

Canım öyle ama çabukhasta oluyor bünyesi zayıf üşütür hasta olur diye erteledim birde geceden sabaha bezi ıslak kalkıyor muhallebi veriyorum yarım çay bardağı su içip yatıyor yine de ıslak kalkıyor
yok ya bence yavas yavas yaparsiniz tuvalete simdidende alistirabilirsin canim yasi gelmis

anladim. bende olsam rahat edemem yaza kadar bekleyebilir karar senin canim

Canım çok şükür yoğun bakımda kaldığı gun 6 defa atak geçirdi sonra hiç tekrar etmedi ilaç kullanıyoruz doktor bırak diyene kadar
Ben olayın yatagı odasında diilim. Kızınız tekrar nobet gecirdirirde sizde ayrı odada bunu farkedemiceksiniz. Ve nobetteki en buyuk risk oksijensiz kalması.ileride keske dememek için kızını ayırma derim. Bu deneyimli bir anne olarak soyluyorum. İyilesti diye bilmen için üzerinden iki yıl hic nobet gecirmemesi artı sonrasında ilac kesîldikten sonraki 1 yıl. Bunları atlattıgınızda inş.iyilesmiş olucak. Rahat olmak adına risk almayın size tek onerim bu.

Canım. İnan bende öyle düşünüyorum ama yatak odam küçük iki beşik sığmayacak keşke elimden birşey gelse evladıma birşey olsa vicdan azabından ölürüm herhalde çok doğru söylüyorsun o zaman ben eşimden ayrı yatacağım kızım yeni gelen bebeğim ve ben en mantıklı bu en azından bir süre için

Genis baska bir odan yokmu orayı yatak odası yapın. Esinle ortak karar almanız en saglıklısı ayrı yapmanızda esin için sorun yarata bilir.

Genis baska bir odan yokmu orayı yatak odası yapın. Esinle ortak karar almanız en saglıklısı ayrı yapmanızda esin için sorun yarata bilir.
Canım hani özel zamanlar için eşimin yanına giderim ama en azından bir süre o da birşey demez diye düşünüyorum. Eşimle konuşayım etraflıca bu konuyu ciddi bir durum evladımızın sağlığı bizim için herseyden daha önemli anlayış gösterecektir eminim. Çok zor ya inan nöbet geçirdiği o zamanlar geliyor aklıma kabus gibi karabasan gibi çöküyor içime

o duyguyu cok iyi biliyorum anladıgım kadarıyla agır bir nobet gecirmîş nacizane tavsiyem tedbirli olman. İnş atlatıcak yavrun ozaman ona en guzel odayı hazırlarsın. Saglık herseyden once gelir ki konu evlatsa gerisi teferruat.

Ogune donme hamilesin yeni bir can yeni umut ünş geride kalsın yasadıkların.

Amin canım inşaAllah bebeğim ve kızım evlatlarım sağ salim sağlıklı olsunlar Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

İnan çok zor o gün sabah gözümün önünde öldü öldü dirildi yavrum bütün mahalle ayağa kalkmıştı bizim feryatlarimizdan bizim için büyük bir travma oldu hastanede 5 defa daha geçirdi nöbet aynı gün en son stresten bayıldığımı hatırlıyorum Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın sen neler yaşadın canım

Amin canım inşaAllah bebeğim ve kızım evlatlarım sağ salim sağlıklı olsunlar Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

İnan çok zor o gün sabah gözümün önünde öldü öldü dirildi yavrum bütün mahalle ayağa kalkmıştı bizim feryatlarimizdan bizim için büyük bir travma oldu hastanede 5 defa daha geçirdi nöbet aynı gün en son stresten bayıldığımı hatırlıyorum Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın sen neler yaşadın canım

Senin o uasadıgını yıllarca yasadım yasıyorum da inş siz yasamazsınız. Tedbir bizden taktir allahtan .....

Canım benim dediğin çok doğru Rabbim sana bana bize sabırlar versin
Sabır dilemeyin diyor peygamber efendimiz. Sabrı allah artırır sıkıntıyıda artırırmıs. Selamete cıkarsın inş. Canım . Bu yuzden oda konusu basit iş takma kafana bebişin kızınla saglıklı gızel gunler nasip etsin mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…