• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimli anneler yardım lütfen...

Esimin Krabasinin cocugu her yemek yedikten sonra kusuyor.bize gelmislerdi.yemek bir yandan kusma kabida bir yandaydii.ilk defa bole birseygormustummm.sordum ne bu die.benim butun cocuklarim boleydidedii.ucuncuydu buda ..digerleride boleymiss.......ilginc..hayatta neler var.saglik olsun..

Damla bazı mamalar var raporla yazılıyor kilo alamayan bebekler için özel onlarıda deneyebilirsin

Bana beslenme şekli çok yoğun geldi. Bence o istedikce yedirin saati geldi mi doldurmayin hemen midesini. Benim 19 aylik kizim 10.5 kg sizin yedirdiklerinizin yarisini bile yemiyor. Acikmadan , bahsettiniz mi bilmiyorum ama bi de zorlayarak veriyorsaniz bence kusmasi gayet normal. Bebeklerin midesi yumrukları kadar... bence biraz rahatlayin ve aralari Uzatıp miktarları azaltin.

merhabalar hanımlar.konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama yardım ve önerilerinizi bekliyorum...
13 aylık bi kızım var yeme konusunda hassasız.şuan 9.5 kiloyuz. ne yapacağımı şaşırdım son zamanlarda .bugün hemşiremizin tavsiyesiyle çörek otu yağı verdim bebeğime aç karına ardındanda püre kıvamalı çorbasını yedi... ancak sonrasında çok fena kustu.elim ayağım titredi oturdum ağladım.3 er saatlik aralıklarla besleniyoruz ama bir türlü kilo alamıyoruz.öneri ve deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

13 aylik bir cocugun kilosu sizce kac olmali ki.... ?

kizinizin kilosu gayet normal...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X