Ben de dayanamam da o kadar ağladı bari boşa gitmesin dedim. Peki sizinki ne zaman kendi kendine uyuyup gece uyanmamaya başladı?1 yaş civari ben de denemistim besiginde aglatip uyutmayi,ama hala gozumun onune gelir yarim saat boyunca beni al lutfen dercesine aglayisi. Velhasil ben dayanamadim o zaman,akışına birakmaya karar vermistim. Uzun zaman emerek uyudu benimki de. Allah yardimciniz olsun zor iş ama muhakkak bir olur u vardir
Ben de dayanamam da o kadar ağladı bari boşa gitmesin dedim. Peki sizinki ne zaman kendi kendine uyuyup gece uyanmamaya başladı?
Darısı başıma. Demek o sıkıntılar unutuluyor ki ikinciye karar vermişsiniz:) Gece bir kere emzirsem mi diyorum ben de susuz kalmasın diye.O gun kendi kendime bi daha uyku egitimi denememeye karar vermistim zaten. 1.5 yasinda memeden kestim uyku problemleri yuzunden. Hic dinlenemiyordum,meme uclarim yara falan oluyordu artik saatlerce emdigi icin. Memeyi kestik keseli sorunsuz uyuyoruz. Bazen gece 1 kere falan kalkiyor, ama her zaman degil. O kalkislarini da ya ruya gorup korktugu icin,yada gunduz beni goremedigi icin benimle uyumak istemesine bagliyorum. onun disinda genelde uyur uyanmadan.Su anki durumdan rahatsiz degilim yani.
Darısı başıma. Demek o sıkıntılar unutuluyor ki ikinciye karar vermişsiniz:) Gece bir kere emzirsem mi diyorum ben de susuz kalmasın diye.
Gündüzleri toplamda 3 saat civarı uyuyor iki erken kalktıysa 3 seferde. Ben de yanıma alıp uyumak isterdim de eşim çok korkuyor ezeriz diye:)Benom kizim 8 aylik gunduz3 kere uyur toplam 3 bazen 4 saat olur aksamlari cogunda yanimda yatiyo ona sarilip uyumak esiminde benimde hosuma gittigi icin egitim vermeye calismadim cunku en ufak aglamasina dayanamiyorum ama kizim 2 haftadir emiyo memeyi birakip diger tarafa donuyo sirtini oksayip ninni soyluyorum uyuya kaliyo sayet gunduz uyumazsa gecede uyumuyo dr a sordum gunduz uykusunu almayan bebekler gece huzursu uyurlar dedi o yuzden gunduz uykusuna dikkat edin
Gece ne yapmalıyım uyanınca? Benimki henüz konuşulacak durumda değil :)Benimde 19 aylik oğlum var. Emerek uyuyordu bnde dur dedim artik bu işe :) bir haftadr geceleri emmiyor gündüz uykusuna geciste de emmiyor. Bn konuşarak çözdüm işi. Biraz agladi baslardi. Kucagimda sakinlestrdim uyuttum öyle yatrdim bazen besigine. Hâlâ şansını deniyor gece uyandiginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?