Gece ne yapmalıyım uyanınca? Benimki henüz konuşulacak durumda değil :)
Bakalım yine dayanamadım uyandırmadan emzirip koydum susama ihtimaline karşı. Uyuyana kadar kararlıyım da o kadar susuz kalma ihtimaline dayanamadım. Dün gece su verdiğimde kıyamet kopardı. Bir de uyumayıp minnak boyuyla bana kafa tuttu ya aslında hoşuma da gitti :)Su içer misin diye soruyorum red ediyor genelde. Hadi uyuyalim diyorum. Direniyorsa besiginde yada kucağında pış pışliyorum.Kararli olmanizi tawsiye ederim.Cabuk ogreniyorlar bence çocuklar.
Bakalım yine dayanamadım uyandırmadan emzirip koydum susama ihtimaline karşı. Uyuyana kadar kararlıyım da o kadar susuz kalma ihtimaline dayanamadım. Dün gece su verdiğimde kıyamet kopardı. Bir de uyumayıp minnak boyuyla bana kafa tuttu ya aslında hoşuma da gitti :)
Yok canim ezdirmezler kendini eli bazen kolumun altinda kaliyoda ittiriyo beniGündüzleri toplamda 3 saat civarı uyuyor iki erken kalktıysa 3 seferde. Ben de yanıma alıp uyumak isterdim de eşim çok korkuyor ezeriz diye:)
Bu gece neler oldu açıklıyorum. 3.kere uyandı 3ünde de biraz emip uyumaya devam etti. Sonuçtan memnunum umarım böyle devam ederiz. Herkese çok teşekkür ederim. Yalnız bana hafif bozuk gibi geliyor. Küsmez bana değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?