DENEYIMLI ANNELER YARDIM

bilgeesra

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
8
1
8
36
merhaba arkadaslar. Benim 7,5 aylik bi kizim var. Gece en az 3 kere uyaniyo. Aksam yatip sabah kalkmaya hasret kaldim. Sizce ne zaman kizim aksam yatip sabah kalkar. Bu gece emme istegi ne zaman geçecek lutfen deneyimli annelerrrr

Vala canim benimde 7 aylik bi oğlum var bizde çok uyaniyoruz sen yine emzirebiliyosun ben kalkip mama yapiyorum uyu uyan basim agriyo inş hemen düzene girerler

Yani 2yaşını gecmesine ragmen mi yaa valla cok icimi rahatlattiniz peki sizce emen bebekler mi böyle (tabi herseyden once canlari sagolsun ballarimizin)

Canım çocuktan çocuğa fark eder bu durumlar.hemen hemen her çocuk iki yaşını geçene kadar gece uyanır.benim 5 yaşında kızım var.gündüz bir şeyden çok etkilendiyse o bile iki üç kez uyanır beni çağırır.annelik sabır ve fedakarlık gerektiriyor.rabbim onları bize bağışlasında bi iki yıl parça parça uyuyalım.bu arada söylemeden edemeyeceğim.anne gece çocuğunu sabırla ve dualarla emzirirse Allah o anneye bir köle azad etmiş sevabı verirmiş.ne mutlu bizeki Rabbim arattırmadan verdi emanetlerini.sen sabırlı ol annesi bu günlerde bu günlerde kalmaz.öpüyorum prensesini :KK25:

Canım çocuktan çocuğa fark eder bu durumlar.hemen hemen her çocuk iki yaşını geçene kadar gece uyanır.benim 5 yaşında kızım var.gündüz bir şeyden çok etkilendiyse o bile iki üç kez uyanır beni çağırır.annelik sabır ve fedakarlık gerektiriyor.rabbim onları bize bağışlasında bi iki yıl parça parça uyuyalım.bu arada söylemeden edemeyeceğim.anne gece çocuğunu sabırla ve dualarla emzirirse Allah o anneye bir köle azad etmiş sevabı verirmiş.ne mutlu bizeki Rabbim arattırmadan verdi emanetlerini.sen sabırlı ol annesi bu günlerde bu günlerde kalmaz.öpüyorum prensesini :KK25:
Verdiginiz cevap bana positif etki birakti ben de saniyordum benim kiz emme alışkanlığından kalkiyo ama meger bircok bebek böyleymiş. Allahim evlatlarimizi bizlere bağışlasın gece uyku sersemi biraz kiziyorum ona ama onun o melek yüzü herseyi unutturuyor bana. Simdi zaman cabuk gecsin buyusun diyoruz sinra da hic buyumese deriz degil mi

Gönlünü biraz rahatlattıysam ne mutlu.Annede olsak sabrımız bi yere kadar.hepimiz kızıyoruz bazen çocuklara.hayırlı evlat olurlar inşallah canım :KK39:

Back
X