- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Oksuruk kesici kulanmiyoruz oksrugu baya azaldi ama hirilti var cok rahatsiz olyorumBebeklerde öksürük birden bire kesilmemeli çok zararlı. İlaçları düzenli kullanın geçecektir.
Geçmiş olsun. Bir iki güne geçecektir ilaçlarlaOksuruk kesici kulanmiyoruz oksrugu baya azaldi ama hirilti var cok rahatsiz olyorum
Hatta yıllara maalesef.Alerji tabanliysa inanın aylara yayiliyor
Aslında evet.Kizim da bu öksürük le tanıştığında 9 aylikti.En azından konu sahibine antibiyotik dayamamislar.Benim kız 2 kutu antibiyotik bitiripte iyilesmeyince durumu aymislardiHatta yıllara maalesef.
Mecburum ama daga kotu olur diye korkuyorum ilk bebegim burnunu temizlememe izin vermiyor cok agliyorHiç bir çocuğuma balgam söktürücü vermedim vermemde
Öksürük varsa bence burnunu açık tutun eğer burnunu açtıktan sonra da öksürük devam ediyorsa mutlaka doktora götürün
Ben olsam o ilaçların hiç birini kullanmam
10 aylik canim denesem bir sey olmaz bence napiyosun soganla zeytin yaginiGecmis olsun oncelikle
Bebek cok kucuk.. yoksa sogan ve zeytinyagi onerirdim..
Ben 1 yasi doldurunca iki cocugumu da bu sekilde iyilestirdim.
ikisine de bi kere antibiyotik kullanmadim cok sukur.
Esim hekim bu arada, istedigi ilaci yazabiliyor, ki zamaninda yazdi da ama denedigim hicbir sey bu kadsr etki etmedi.. zaten sogan dogal antibiyotik.
Bende alerjiden supe ediyorim cunki egzmasi var ve cok beyaz tenli bir bebek aleji testini yapmak istiyorum.nasil,yapiliyo bi bilgim yok arasdirip yapmadirmayi dusunuyorimBir arkadaşımın bebeği de sürekli tedavi görmesine rağmen bronşit oluyordu. Antibiyotik bitince hemen tekrarlıyordu. Onun da hep öksürük ve hırıltı şikayeti vardı. En sonunda doktorun aklına inek sütü alerjisi gelmiş. Test yaptırdılar ve ileri derecede alerjisi çıktı bebeğin. İnek sütünün yanında başka şeylere de varmış alerjisi. Onları diyetinden çıkarınca rahatlamisti yavrucak. Bilmiyorum sizin durumla belki benzesiyordur
Ağlata ağlata temizleyinMecburum ama daga kotu olur diye korkuyorum ilk bebegim burnunu temizlememe izin vermiyor cok agliyor
Buttun o okyanus sularnin markasini aldim otri bebe aglata aglata temizledim bi kac kez cok yipraniyor. Surekli hasta oluyordu bu aralar durmusdu daga olmuyodu yine basladi ve ust damagi.inanilmaz sismis disi patlamadi henuz oda agri yapiyor cok,uzuliyorum bu duruma ilacda vermek istemiyorim.ama daga kotu olmasindan korkyorim bide alerjik ola bilicegini soyledi bi drAğlata ağlata temizleyin
Otri bebe vardı fizyolojik serum sıkıp çekiyorduk onla
Burnunu temizlemezseniz ciğerlerine iner
Balgam söktürücü öksürüğü artırır
Biz büyüttük dediğiniz ilaçların hiç birini kullanmadık eve bile sokmadık
Sizin çocuk basit bir grip geçiriyor bence
Bir kaç kez temizleyince olmuyor sürekli temizleyeceksinButtun o okyanus sularnin markasini aldim otri bebe aglata aglata temizledim bi kac kez cok yipraniyor. Surekli hasta oluyordu bu aralar durmusdu daga olmuyodu yine basladi ve ust damagi.inanilmaz sismis disi patlamadi henuz oda agri yapiyor cok,uzuliyorum bu duruma ilacda vermek istemiyorim.ama daga kotu olmasindan korkyorim bide alerjik ola bilicegini soyledi bi dr
Cok tesekur ederim dediklerini dikate alicagim ben 22 yasindayim her kafadan bi ses cikiyo napcami sasiriyorum artikİ
Bir kaç kez temizleyince olmuyor sürekli temizleyeceksin
Ağrısı varsa ateş düşürücü vereceksin
Soğuk algınlığı ilacı verme bence
Eğer alerjik ise direk bronşite çevirirdi bir de ateş olmazdı
Yani ben olsam duş aldırır burnunu iyice açar bir ağrı kesici şurup içirip uyuturdum ilaç yerine ıhlamur elma çayı falan demler çocuğa içirmeye çalışırdım
Geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?