Saç Rengi ve Saç Boyama deneyimli bayanlardan bi yardım istiyorum :)

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
günaydın bayanlar, çok beyaz tenliyim saçlarımda çok koyu kahve. boyama konusunda hiç bi bilgim yok. saçlarımda gür olduğundan kuaför çook para istiyo. bende artık kendimde değişiklik isteiğimden saçımı boyamaya karar verdim. forumda araştırdım biraz ama konuya çok uzağım. açma,boyama, o boyadan bi ölçek maviden 3/1 gibi terimler bana çok yabancı :) saçımda hiç boya yok bi kutu boya alıp biraz rengini açmak istiyorum başka işlem yapmadan (beceremem zaten) kızıllık da olsun istemiyorum tabi bi kaç foto ekledim. beni yönlendirebilir misiniz ? sanırım istediğim kumral. bide yakışır mı beyaz tene. sanki koyu saçlarım beni çok ciddi ve sert gösteriyo gibi. görüntüme biraz yumuşaklık katmak istiyorum
131556248197529646.jpg
tenrenginegoresacrenkleri.jpg
esmer_sac_renkleri2.jpg

Son düzenleme:
günaydın bayanlar, çok beyaz tenliyim saçlarımda çok koyu kahve. boyama konusunda hiç bi bilgim yok. saçlarımda gür olduğundan kuaför çook para istiyo. bende artık kendimde değişiklik isteiğimden saçımı boyamaya karar verdim. forumda araştırdım biraz ama konuya çok uzağım. açma,boyama, o boyadan bi ölçek maviden 3/1 gibi terimler bana çok yabancı :) saçımda hiç boya yok bi kutu boya alıp biraz rengini açmak istiyorum başka işlem yapmadan (beceremem zaten) kızıllık da olsun istemiyorum tabi bi kaç foto ekledim. beni yönlendirebilir misiniz ? sanırım istediğim kumral. bide yakışır mı beyaz tene. sanki koyu saçlarım beni çok ciddi ve sert gösteriyo gibi. görüntüme biraz yumuşaklık katmak istiyorum
131556248197529646.jpg
tenrenginegoresacrenkleri.jpg
esmer_sac_renkleri2.jpg
bana sorarsan açmana gerek yok palette 7.0 kumral al arkadşmn da baya baya koyu kahveydı yaptım acmadan tam kumral tuttu hatta o 15 dakıka fılan bekletmıstı boyayı o halde gayet iyi tuttu.açmanada gerek yok saçını palette kumral al boya. nasıl boyarım diyorsan youtube'a saç nasıl boyanr yaz bi sürü videolar var öğrenirsn rahatça

çok teşekkur ederim canım not aldım. boyanın üstündeki biraz açık geldi ama zaten pat diye o renk olmaz demi. bide beyaz tenliyim de iyice soluk durmam herhalde. koyu renk saçla makyajsız hasta gibi duruyorum da.

çok teşekkur ederim canım not aldım. boyanın üstündeki biraz açık geldi ama zaten pat diye o renk olmaz demi. bide beyaz tenliyim de iyice soluk durmam herhalde. koyu renk saçla makyajsız hasta gibi duruyorum da.
canım başta açık gıbı gelır aba boyanın ustundekı renk tutuyor ama zaten açık olması senın ıcın daha iyi sonucta zeminr engin koyu açık olsada anca ortalar diye düşünüyorum akınca dah güzel oturuyor dogal bir kumralımsı oluyor bencebenım arkadaşım baya bembeyaz tenlı ama bence makyaj isteyen teni soluk gösteren renk çeşidi çok açık sarı ve kızıl tonları beyaz tenliler içindir. kumral tonu beyaz tenlilere dogal oluyor

bencede sakın açma ilk boyamada istediğin rengin bir iki ton açığını al gayet güzel olur :)

açmayı beceremem zaten bide istemem saçı çok yıpratıyormuş diye biliyorum. ben direkt boya ile tümden boyucam. şimdilik palette 7.0 aklıma yattı gibi. nette arıyorum ama boyanmış halini hiç görmedim henüz

bana sorarsan açmana gerek yok palette 7.0 kumral al arkadşmn da baya baya koyu kahveydı yaptım acmadan tam kumral tuttu hatta o 15 dakıka fılan bekletmıstı boyayı o halde gayet iyi tuttu.açmanada gerek yok saçını palette kumral al boya. nasıl boyarım diyorsan youtube'a saç nasıl boyanr yaz bi sürü videolar var öğrenirsn rahatça

buna yakın mı olur acaba boyayınca yoksa daha mı koyu
Dore-Kumral-ve-Balyaj.jpg

Canim 7.0 degil 7.1 ile boya. 7.0 turunculik birakabilir ana rengin oldugu icin. Ama 7.1 küllü kumral turunculuk yapmaz. Yinede araştir suan turuncudan çekiyorum bnde

X