Deneyimli hamilelerde yardım kızlar

Melzo33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
33
5
1
39
merhaba 6+6 günlük hamileyim adet tarihime göre.ama 6+2 çıktı ulturasonda.vajinal de kalp atışını duyduk şükür .ama diğer kaybettiğimin kalbi durduğunda bebeğimde böyle çok küçüktü 5gun gerideydi.kalbi durdu 9 haftaydı ama 6 haftada kalmıştı.clexane 04 ve coraspirin kullanıyorum .burnum kanadı gece çok fazla şekilde .cok üzülüyorum bir sorun olur mu ? Ne yapmam gerekir

merhaba 6+6 günlük hamileyim adet tarihime göre.ama 6+2 çıktı ulturasonda.vajinal de kalp atışını duyduk şükür .ama diğer kaybettiğimin kalbi durduğunda bebeğimde böyle çok küçüktü 5gun gerideydi.kalbi durdu 9 haftaydı ama 6 haftada kalmıştı.clexane 04 ve coraspirin kullanıyorum .burnum kanadı gece çok fazla şekilde .cok üzülüyorum bir sorun olur mu ? Ne yapmam gerekir
Burun kanaması ciddi birseydir diye hiç duymadım . Günlere de çok takılmayın .Herkesin ultrasonu aleti farklı

4 gun fark birsey ifade etmez bence simdiden kendinizi bunlarla yormayin hamilelikde benimde burnum kanamisti 2 kez

Burun kanamasının nedenini araştırın dr gidin . Ayrıca başka bir dr gitseniz o da hafta ve gününü farklı soylicektir büyük bi fark söylememiş o mekanik bi cihaz netice de ben de şuan 6+3 um ama Dr 6+5 dedi her Dr zamanı söylerken farklı ölçümlere bakiyomus yani kımısi baş ölçüsüne kimizi baş popo mesafesine vs vs .kafaniza takmayın bunu ama burun kanaması için gidin

Daha cok kucuk bebegin ileride gelisecektir. Uc, dort gun icin caninizi sikmayin. Ultrason aletinden bile farkediyor. Hatta gec dollenme bile olmus olabilir malesef dogal yolla gebe kalanlar bunu tam kestiremediginden birkac gun gerilik cikabiliyor. Burun kanamasi hk bilgim yok ama kanin cok sulanmis olabilir dr la mutlaka gorus

Daha cok kucuk bebegin ileride gelisecektir. Uc, dort gun icin caninizi sikmayin. Ultrason aletinden bile farkediyor. Hatta gec dollenme bile olmus olabilir malesef dogal yolla gebe kalanlar bunu tam kestiremediginden birkac gun gerilik cikabiliyor. Burun kanamasi hk bilgim yok ama kanin cok sulanmis olabilir dr la mutlaka gorus
Teşekkür ederim canım

Back
X