deneyimli ikiz anneleri bakarmisiniz

minalyadnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
125
1
96
İstanbul
Merhaba güzel ve özel anneler :) bebeklerinizi kaç aylıkken ayrı yataklarda yatırmaya başladınız ? Benim 6.5 aylık ikiz kızlarım var evim de müsait odalarını ve yataklarını ayırmayı düşünüyorum ama birbirlerine bakarak yatakta oynamayı çok seviyolar kalınmış gece biri aglayinca diğerini de uyandırıyor zaten sigmamaya başladılar bilemedim siz naptiniz veya napiosunuz??

Bence zAmanı gelmiş bile canım.benimkileri 3_4 aylikken ayri yatiriyordum. Aynı odadalar.Sen ne düzen kurarsan ona alışiyorlar.Allah kolaylık versin.

ben kırkı çıkana kadar aynı odada yatırdım, ilk zamanlar uyku düzeni vs olmuyor biliyorsunuz, hemde zaten yavrucağızların o kadar az sesi çıkıyordu ki zaten uyandırmıyorlardı birbirlerini. kırkından sonra birini odamızda park yatakta öbürünü bebek odasında uyutuyoruz bebe telsizi orda kalıyor. aslında haftada bir değişmeyi düşünmüştüm bebeklerin düzenini biri bi hafta bizimle park yatakta olsun öbürü bir hafta diye ama Ada çıt çıksa uyanıyor o yüzden yalnız daha rahat uyuyor, diğer kızım Hayal'se zırt pırt emziğini düşürüp uyanıyor, o yüzden Hayal hep bizim odada şimdilik, Ada bebek odasında.. Kızlarım 4 aylık olacaklar haftaya inş.
Bebeklere gece nasıl bakıyorsunuz siz? acıktığında falan? benim sütüm erken kesildi mama veriyorum, o yüzden biz eşimle bebekleri bölüştük 1 hafta ben Ada'ya bakıyorum o Hayal'e, öbür hafta tersi... başka şekilde bakan ya da bir önerisi olan var mı acaba??

Ben gece gündüz tek bakıyorum eşim pek yardımcı olamıyor maalesef işten dolayı ama bir düzen kurunca ona alisiyolar bozulunca huysuz oluyolar

tamda benim aradığım konulardan biri bende 23 haftalık hamileyim bebeklere ayrı park yatak almak mantıklı ama ikisi aynı yerde olunca anne için birazdaha kolay olur gibi geliyor bana.

tamda benim aradığım konulardan biri bende 23 haftalık hamileyim bebeklere ayrı park yatak almak mantıklı ama ikisi aynı yerde olunca anne için birazdaha kolay olur gibi geliyor bana.

Ilk başta pek ayrı yatak gerekmiyor zaten daha sonra 3 aylık fln olunca belki o küçük besiklere ikisi birden sığmıyor ama benimkiler 7 aylık oldular o büyük yani normal besige sigiyolar. Gece sadece mama için uyaniyolar ikisinede biberon veriyorum. Artık ayiricam ama bi beşik daha var salonda onda duruyolardi onu da odalarına koyucam salona oyun parkı koyucam. Senin bebislerin cinsiyeti ne allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hamileliğinin tadını çıkar valla sonra çok zor hele benim gibi tek bakiyosan :) hamilelikte zor ama yaa allah kolaylık versin

ılk başta pek ayrı yatak gerekmiyor zaten daha sonra 3 aylık fln olunca belki o küçük besiklere ikisi birden sığmıyor ama benimkiler 7 aylık oldular o büyük yani normal besige sigiyolar. Gece sadece mama için uyaniyolar ikisinede biberon veriyorum. Artık ayiricam ama bi beşik daha var salonda onda duruyolardi onu da odalarına koyucam salona oyun parkı koyucam. Senin bebislerin cinsiyeti ne allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin hamileliğinin tadını çıkar valla sonra çok zor hele benim gibi tek bakiyosan :) hamilelikte zor ama yaa allah kolaylık versin

mrb ben ikizleri 6 aylıkken kendi odalarına geçirdim ikisi aynı odada fakat farklı yataklardalar.evet ilk başlarda birbirlerini çok uyandırdılar ama bir süre sonra alışıyorlar ben kesinlikle ayırmama taraftarıyım sadece hasta olan olursa onu yatak odasında park yataga alıyorum sen ne uygularsan bebeişler ona alışıyor.

Merhaba güzel ve özel anneler :) bebeklerinizi kaç aylıkken ayrı yataklarda yatırmaya başladınız ? Benim 6.5 aylık ikiz kızlarım var evim de müsait odalarını ve yataklarını ayırmayı düşünüyorum ama birbirlerine bakarak yatakta oynamayı çok seviyolar kalınmış gece biri aglayinca diğerini de uyandırıyor zaten sigmamaya başladılar bilemedim siz naptiniz veya napiosunuz??

canim benimker 5 aylik bizim odamizda ayri yataktaLar oglum cok hareketli bitde boyu dogmiyorlar artik birlikte 6 . ay dolsun kendi odalzrina geciricem...

benimkileri ben 6 aylıkken odalarını ayırdım ama çok uykusuz kaldım daha sonra 8 aylıkken tekrar denedim ve daha kolay oldu

canim benimker 5 aylik bizim odamizda ayri yataktaLar oglum cok hareketli bitde boyu dogmiyorlar artik birlikte 6 . ay dolsun kendi odalzrina geciricem...

Yatak odasında ben hiç yatirmadim havasız olur onlar için diye neticede 4 kisi 20 25 m2 oda odalarında ayrı yataklarda şimdi benimkiler bakalım odalar nezaman ayrilicak ? :))

Back
X