Deneyimliler yardımcı olurmusunuz?

lilimarlen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
75
7
86
Ankara
Bayanlar Bugün transferimin 20.günü. Çok şükür hamileyim ve 17.günü değerim 1325 ti. ben transfer öncesi lucrin depot iğnesi vurulduğum için 2 ay regl olmadım.Bu sebeple son adet tarihimde belli değil..Yani haftasını hesaplıyamıyorum. Ben transfer tarihini mi baz almalıyım? Kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplayacağım? Ne zaman doktora gitmeliyim? Gidersem keseyi görebilirmiyiz yoksa erken mi ? Bilemiyorum.Yardımcı olurmusunuz?:26:

adet tarihi karışınca bebeğin tarihide karışıyor. benim adet tarihimde gecikme olmadı ama geç döllenme oldu o yüzden 25 ekim olan son adet tarihim 9 kasım olarak ele alındı. ona göre haftası belirlendi. bu sırada gelişimi yavaşta denicek sana sakın aldanıp ağlama sızlama hemenç ben 2 hafta mahvolmuştum. kasap doktora denk gelsem belkide alıcaklardı kuzumu sabrettim bekledim haftasıyla gelişimi eşitlendi. kendine iyi bak sen. inşallah sağsalim kucağına alırsın. sevgiler...

Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Yani beklemem mi gerek doktor için ?

bende tüp bebek yaptrdım şükür hamileyim
dr um bana değerin 1000 lerde olursa ancak kese görünür dedi
git bi istersen dr a baksınlar canım

Hayırlı olsun canım..Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..Sabırsızlanıyorum gitmek için zaten..2000 leri bulmuştur sanırım değerim.

hcg degerıne gore hesapla yanı 5 haftalık hamılesın benım degerım yaklasık boyleydı doktorum degere gore 5 haftalıksın dedı ve oyleydı

Canim benim oncelikle rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah
Endiselenecek durum yok nerde denedin?
DR bilgi vermistir sanirim yada keseyi gormek icin randevu vermedimi?
Zaten ultrasahall gosterir kac haftalik oldugunu Tahminen 5 yada 6 haftaliktir canim hayirlisiyla 9 ayi guzel bir sekilde gecirmen dilegiyle canim sevgiler

Çok teşekkür ederim :) Hepimize inşallah.Benim tüpbebek doktorum ile yaşadığım şehir farklı..Zırt pırt arayamıyorumda sormak için..Sevgiler benden..Bu değerle gitsem kese görünürmü sizce?

Çok teşekkür ederim :) Hepimize inşallah.Benim tüpbebek doktorum ile yaşadığım şehir farklı..Zırt pırt arayamıyorumda sormak için..Sevgiler benden..Bu değerle gitsem kese görünürmü sizce?

Selam canim
Neden arayamiyorsunki mecbur sizi bilgilendirmesi lazim hic cekinme canim bu konularda.
Gebelik testinden yaklasik 3 hafta sonra bebegin kalp atislari icin randevu alirsin canim yada dr gidersin Allahim yar ve yardimcin olsun insallah

Çok teşekkür ederim. Gebelik testinden kastın burda transferin 12.günü sanırım..Ben 8.gününde öğrendim.Offfff desene daha çooook var

Çok teşekkür ederim güzel dileğin için.Yani beklemem mi gerek doktor için ?

hayır bekleme. sen git görüş doktorunla. o sana gerekli bilgiyi verir. tekrarr gitmen gereken zamanıda söyler. bence hamilelikte ne kadar erken gidersen okadar iyi oluyor. ama nolursun doktor seçimini doğru yap canım.

öncelikle hayırlı olsun gebeliğin canım, benim bildiğim kadarıyla bhcg değeri gebelik haftasının günü gününe hesaplanması için yanıltıcı yani onu dikkate alma. OPU gününden 15 gün öncesine git ve SAT tarihini o gün kabul et. (tüp bebek ultrasoncihazına da opu günü giriliyor sistem otomatik olarak 15 gün öncesini alıyormuş, hemşire öyle söylemişti.) SAT tarihi olarak kabul ettiğin değeri gebelik haftası hesaplayıcıları var;
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

buradan bulabilirsin. ayrınca transferin 12. gününden 2 hafta sonra filan çağırıyorlar. (hem kalp atımı hem kese için) tabi 1 hafta sonra da gidebilirsin ama sanırım o zaman sadece kese görünüyor. sevgilerimle.

Selam
Profilinize baktim bekar oldugunuz yazili turkiyede bekar ciftlere tup bebek uygulamasi yapiliyormu?:26:aciklarsan sevinirim

:))) Nil tabiki hayır.7 senelik evliyim.. Kafam cevap beklediğim sorularla dolu olduğu için çok acele bir kayıt yaptırdım.Hatta geçiştirdim diyebilirim..Bu arada çok dikkatlisin :) Benim dikkatimden kaçmış..

Duru Öncelikle çok teşekkür ederim..Allah hepimize hayırlısını versin inşallah..Canım ayrıca kafamdaki bütün sorulara verdiğin güzel cevapların için çok ama çok teşekkür ederim.

hayır bekleme. sen git görüş doktorunla. o sana gerekli bilgiyi verir. tekrarr gitmen gereken zamanıda söyler. bence hamilelikte ne kadar erken gidersen okadar iyi oluyor. ama nolursun doktor seçimini doğru yap canım.

Nehir teşekkür ederim.yarın gitmeyi planlıyorum inşallah..Kısmetse güzel haberler alırım..

canım kanda beta hcg 1500 olunca kese görünüomuş..bide doktorlar transfer tarihine göre de hesap yapıp kaç haftalık gebe olduğunu anlayabilir...

canım kanda beta hcg 1500 olunca kese görünüomuş..bide doktorlar transfer tarihine göre de hesap yapıp kaç haftalık gebe olduğunu anlayabilir...

ben 3000 leri geçmişimdir çoktan inşallah.Canım akşam 7 de randevum var bugün..hayırlısı bakalım.Çok heyecanlıyım.Umarım Herşey yolunda gider inşallah ve keseyi görürüz..Çoooook heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…