deneyimliyim sanirdim / 2. bebek

arabada da gezdirdik,araba koltugunu mu begenmedi ne yapti bilmiyorum orda da cok mutlu olmadi.
hani ciyak ciyak agliyor desem,sadece kaka yapmadan once agliyor ya da cok gazlandiysa ama gece boyu mizir mizir,gece aklim cikti bu gaipten seslerde neyin nesi diye,bi baktim besikten geliyor
guleyim mi aglayim mi bilmiyorum ama cidden odum patladi.
bizde cay denedik ama ise yaramadi.
prebiyotik damla var biogaia diye son care onu denicem,fiyati biraz tuzlu ama yeterki rahat etsin bikac ay kullanirim.

Daha küçük ve erken doğmuş

Ten teması ile kucağa alsanız

Emzik vs çok yapay gelir bana ver memeyi ağzına bir süre dünyaya alışsın
Belki sadece kucak istiyordur.

esimde bende erken dogdugu icin kucaktan indirmedik,oglumu bu kadar kucaga almamistik ilk baslarda ama kucakta da rahatlamiyor,sadece kucakta gezdirince mizildanmasi geciyor ona da butun gun guc yetirmem imkansiz.
simdi kucagimdaydi kendini koltuga atti resmen,eli ayagi bildiginiz gibi degil 1 dk durmuyor,cidden ben boyle bisey gormedim.

gazındandır canım zaten ağrısı olmasa tutamazsın uyur gider ağrısı varki o bacaklar içe dışa sürekli oynar mızıldanıyomuş işte ne güzel kıyamet kopmasından iyidir yani

Muhtemelen gazdan dolayı uyuyamıyor kuzu.
Biz armut suyu kaynatıp vererek rahatlamıştık.
Ama şimdi bunu okuyan beni taşlayabilir

Muhtemelen gazdan dolayı uyuyamıyor kuzu.
Biz armut suyu kaynatıp vererek rahatlamıştık.
Ama şimdi bunu okuyan beni taşlayabilir

ama garanti yöntem kaynatmadan vermiştik bizde bir kere 1 kaç dk içinde gaaaaaark çıkıyo zararlı olduğunuda sanmıyorum ben armut masum gibi

ama garanti yöntem kaynatmadan vermiştik bizde bir kere 1 kaç dk içinde gaaaaaark çıkıyo zararlı olduğunuda sanmıyorum ben armut masum gibi

Bizde hoşaf gibi kaynatıp verdik ve doktor tavsiyesi idi.
Mecbur kalınca zaten her şeyi düşünüyor insan

Bizde hoşaf gibi kaynatıp verdik ve doktor tavsiyesi idi.
Mecbur kalınca zaten her şeyi düşünüyor insan

Allaha sukur sadece acikinca kiyamet kopariyo yoksa oglum saatlerce aglardi cok zor aglayani susturamamak

ilk defa duydum deneyim bugun hazir evde armut var cok tesekkurler

bir seyi bir kez yapip birakmayin mesela besikte sallanirken agladigi zaman sevmedi deyip vazgecemeyin.. bebekler pek degisikligi sevmez..
kucaga alip sakinlestirip tekrar birakabilirsiniz
rutin lazim onlara.. alisma asamasinda reddeder genellikle..
yada emzik.. surekli verin o attikca siz verin..
muzik konusunda da sadece keman sesi olsun ama uyuyacagi zaman degil kisik sesle gun boyunca ara ara acin.. illaki birine alisacaktir

Ayni sorun bende de var maalesef. ilk bebegim 36 da dogdu kizimiz. 19 gunluk bugün. esimle birlikte buyutuyoruz konunuzu sabote etmek gibi olmasin Ama kIzim surekli alttan gaz cikartiyor ustten az cikartiyor. alttan cikarmasi yeterli mi ki?

Kucağına al derim mızıklanırsada orda mızıklansın.. Sırt ustü yatıp göğsünüze yüz üstü yatırın bebeiğimizn karnı midenize denk gelsin ve sallayın hafiften. Evde bebek arabasona bindirin olmadı

Biogaia bnde kullandım 2 şişe bitirdikten sonra rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…