deneyipte faydasını gören varmı ?

Forumda dini içerikle konu açmak yasak. Siz denemiş ve faydasını görmüşsünüz, insanların deneyip denememesinin size ne faydası olacak?

Konuyu açmanızın ardında herhangibir art niyet olduğunu düşünmüyorum.

Fakat bu da yemek tarifi değil ki be güzel kardeşim; okudum uyguladım sonuç aldım.

Dua etmek gönül işidir; bütün kalbin, beynin, her bir hücren duaya iştirak etmeli ki duan kabule şayan olsun.

Sen demekki o an öyle kuvvetli, öyle içten istemişsin ki dilediğin sana dilediğin şekilde verilmiş.

İserse aynı kelimelerle bir başkası etsin o duayı, eğer dua gırtlaktan aşağı inmiyorsa olmaz. Tabii Allah bilir orasını; o dilerse istemeden de verir.

Hasılı kelam her dua kişiye özeldir; başkalarının terkipleriyle edilen dualar samimiyetten uzaklaşma riski taşır.

Forumda dini içerikle konu açmak yasak. Siz denemiş ve faydasını görmüşsünüz, insanların deneyip denememesinin size ne faydası olacak?

müslüman bi ülkede yaşıyoruz arkadaşım nie yasak olsun ya Allahım yarabbim. belki benim kocanın ilgi vereceği tuttu ? şans eseride bunları yaptığım zaman böyle davrandı olamazmı nedir bu anlam veremiyorum. ortada yanlış hiç bişey yok çünkü

Herkesin duası kabul olur diye bir şey yok
Deney mi yapıyorsun ki tutan var mı diye soruyorsunuz
Valla kusura bakmayın ama toplum giderek cahilleşiyor

Yemek tarifinde bile el ayarı varken duada aynı etkiyi sağlamak zor...
Bu adamların mayası bir değil ki ayol.

dini konu yasak müslüman ülkede yaşıyoruz diye değişmez bu,niye yasak onu da söylim,tartışmalara neden oluyor...
şimdi sen yazmışsın bi grup kadın dicekki:sağol canım kesin denicem allah razı olsun
bi grup kadın dicekki: bu safsatalara saçmalıklara ne inanıyosunuz hala
bi grup kadın dalga geçicek senle...konu tartışmaya dönecek...

bana sorarsan da ben dini içerikli konuların dini içerikli sitelerde tartışılması taraftarıyım...siyaset konuşulabilsin ama din apayrı mevzuu...
keşke burda siyaset köşesi olsa da konuşsak,ama işte burda da aynen tartışma yaşanacağı için o da yasak...

kaos ortamı oluyor.
sen ne güzel çözümünü bulmuşsun ilgisizliğe işte,allah mutlu etsin,paylaşmak istemişsin o da iyi.

Ortada yanlılş birşey yok ki zaten. Forumun kuralları gereği paylaşımda bulunmak yasak. Burası cok kullanıcılı bir platform, inananlar olduğu gibi inanmayanlar da var. Müslüman bir ülke ama gayrimüslimler de var. Tartışma yaratıyor.

dün ki tepkim işte bi yüzdendi..Dua Allah ile kulu arasındadır.yemek tarifi verir gibi şu dert için şunu deneyin gibi birşey olamaz..Rabbim zaten içimizi bilin,neye niyet ettiğimizi bilir.ayrıca ülkelerin dini olmaz,içinde yaşayan toplulukların dini olur.ve gerçekten dini konuların neden yasak olduğunu daha iyi anlıyorum.

nedenini hepimiz biliyoruz da söylemiyoruz...
hani istanbulun yerlileri der ya;ne hale getirdiler güzelim istanbulu...
aynen işte...
ne hale getirdiler güzelim ülkemi.

senın adına sevındım mutlu ol ınsallah :)

bır sey daha söylemek ıstıyorum dualarını oku cok guzel tabıkı ama sen zaten gönlünce Allaha yalvardıktan sonra rabbım zaten sesını duyar senın yanı böyle tarıf verır gıbı olmasın ....

yüreginden kopan sözcüklerle rabbıme sıgın yalvar allahım elebt sesını duyar

ha okudugun duarda yanına kar kalsın :) sevaba gırersın ne guzel

1. Müslüman bir ülkede yaşamıyoruz. Her dinden, inançtan insanın bir arada yaşadığı laik bir ülkede yaşıyoruz. (Unutmadan; Müslüman ülke dini kanunlarla yönetilen ülkedir, çoğunluğun dini, ülkenin dinini belirlemez)

2. Hangi din ile ilgili olursa olsun dini içerik yasak kadınlar kulübünde.

çoğunuza katılıyorum yanlış cümleler kurup saçmalamışım. ama böyle açık ve net uyarılıp kapatılmalıydı. görünce sinirlendim doğal olarak. teşekkürler uyarılarınız için.

herkes senin adına sevindi, mutlu olduğunu dile getirdi..
herkesin denemesini istediğin için mi şimdi bu konuyu açtın merak ettim..

cidden, deney mi yapıyoruz..
kocanla mutlu mutlu yaşa işte..

ne anlamı var şimdi konum dini içerikli mi diye kapatıldı sormanın?

müslüman bir ülkede yaşayabiliriz, ancak bu ülkede müslüman olmayanlar da var..
demokratik bir ülkede de yaşıyoruz ama saygı nedir bilmeyenler de var..

herkesin bakış açısı farklı olduğu için dini ve siyasi içerikli yazılar yazılması uygun değil..

gerçi herkesin her düşünceye saygısı olsa bunu çoktan aşan bir toplum olurduk burası da ayrı bir konu, fakat neticede yasak.

Bu Forumu yalnizca türkiyede yasayanlar degil, yurtdisinda yasayanlarda kullaniyor.
Türkiyede yasayanlarinda hepsi müslüman degil zaten.
Sen bir müslüman olarak ve inanarak yaptigin duayi, baskasi dalga konusu yapar.
Bu maalesef böyle.
Paylastigin bilgi cok güzel ama herkes anlamaz ve senin gibi düsünmez.

Her konuda tartışılıyorsa dini konularda da tartışılır. Şu sitede olmayan konu var mı? Bir yaşıma daha girdim diyeceğiniz bir sürü konu var. Neden dini konular iyi ya da kötü olarak tartışılmasın da dini içerikli sitelerde tartışılsın. Sonuçta kimse kimseye yaptırım uygulamıyor her konuda olduğu gibi bu konuda da herkes özgürce konuşabilir kanımca.

nedenini hepimiz biliyoruz da söylemiyoruz...
hani istanbulun yerlileri der ya;ne hale getirdiler güzelim istanbulu...
aynen işte...
ne hale getirdiler güzelim ülkemi.

Güzel değinmişsiniz.. siz çağdaşsınız demek. Çağdaş olarak ülkeye kattıklarınız nedir gerçekten merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…