- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #2.901
ben diyetteyim olmaz diyetim bitince yaparım de :dance:
Ya en kötüsüde bu işte diyet yapmamı hiç istemiyor.beni caydırıyor sürekli...napacam bilmiyorum kemiklerin çiktı deyip duruyor sizin eşler de aynı mı
bende şu anda mavi yeşilin tarçınlı bisküvisinden yiyiyorum ama tadını beğenmedim limonlu daha güzel :))))))
kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5
bu ürünlerin bir işe yaramadığı söyleniyordu yanlışmı biliyorum
kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5
kaç kg sun sen ?
aslında herkesin çizelgesi olsa
yani diyet ürünü değil mi ?
61 700 düm geçen cuma bakalım noolucak bu hafta
önceden bende yiyordum bu ürünlerden ama diyet ürünlerin zayıflamaya faydası olmadığını okumuştum
boyun kaç cnm bence kilon iyi
hayır inci kızlık soyadım
boy 1 62 57 olmak istiyorum canım.inşallah...bu arada gerçek ismim evet
hedefin çok değil ki
İnci sen de mi konyalısın yoksa meslek icabı mı konyadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?