- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #2.941
ne yapalım bugünlük bir kaçamak yapıcaz bu arada kızlar siz haftalıkmı tartılıyonuz?
kızlar benim eşimde diyet yapmam taraftarı değil çünkü biliyoki zayıflayınca daha da alımlı olcam-olcaz zemuszemus....çekemiyolar bayanssulusmile
ayy ben tek başıma kalamazdım korkarım ben yalnız :)))
:roflol:sırnaşık şey canım alışıyorsun yalnız kalmaya, kendi evinde insan çok daha rahat ediyor...annemlerde ve kayınvalidemlerde de çok rahatım ama artık hiçbir yer kendi evim gb değil :umursamaz:
ya bende bu aralar birşeyler oldu hiç yalnız kalamıyorum pazar günü misafir geldi eşim onları bırakmaya gitti o gelene kadar öldüm korkudan yüz kere aradım hep sesler geliyo gibi geliyo bu aralar çok korkak oldum yaa tek kalamıyorum :kedi:
evet kızlar eşlere inat zayıflayacağız :)))
canım o biraz bilinçaltıyla ilgili..aklına öyle şeyler getirme çünkü geldiği an, birşey olmasa bile kendi kendini korkutursun ancak..
ya bende şekersiz yeşil çay içiyorum günde 1 kere ama zor içiyorum ya
şekersiz olunca çaylardan nefret ettim resmen :)))
kızlar ben artık yüzmeye başlıyorum sositososito
bende yeşil çay pek sevmiyordum ya az şeker koyarım yada yanına 1 -2 hurma ile yerim ama mutlaka bol limon sıkarım
birşey olmaz cnm bir gün biraz geç yemenden ama diyetteyken mantı yeniyor mu CADIARZU
O zaman bi akıl verin eşler pizza poğaça yap dediğinde ne diyeyim.bilmiyorumkismile
kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5
hatice1 cezaları sen mi veriyordun canım kaydirigubbakcemile3
hayır canım zambakklava: veriyordu oda ortalarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?