Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar benim eşimde diyet yapmam taraftarı değil çünkü biliyoki zayıflayınca daha da alımlı olcam-olcaz zemuszemus....çekemiyolar bayanssulusmile

çok kötüler çok akıllılar, bende yazık bana kıyamıyor ondan diyet yapmamı istemiyor diye düşünüyordum...ne zaman diyet yapmaya başlasam, canım boşver sen fitsin zaten sakın yapma boş ver ye diyordu kötükedihüso ama haklısn çiğdem'cim onlara inat manken gb olucaz :teytey:

ayy ben tek başıma kalamazdım korkarım ben yalnız :)))

:roflol:sırnaşık şey canım alışıyorsun yalnız kalmaya, kendi evinde insan çok daha rahat ediyor...annemlerde ve kayınvalidemlerde de çok rahatım ama artık hiçbir yer kendi evim gb değil :umursamaz:

:roflol:sırnaşık şey canım alışıyorsun yalnız kalmaya, kendi evinde insan çok daha rahat ediyor...annemlerde ve kayınvalidemlerde de çok rahatım ama artık hiçbir yer kendi evim gb değil :umursamaz:

ya bende bu aralar birşeyler oldu hiç yalnız kalamıyorum pazar günü misafir geldi eşim onları bırakmaya gitti o gelene kadar öldüm korkudan yüz kere aradım hep sesler geliyo gibi geliyo bu aralar çok korkak oldum yaa tek kalamıyorum :kedi:

canım o biraz bilinçaltıyla ilgili..aklına öyle şeyler getirme çünkü geldiği an, birşey olmasa bile kendi kendini korkutursun ancak..

tebrik ederim canım tabi giremediğin kıyafetlere girmek kadar güzel bişey olamaz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…