- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #3.161
iyiyim canım sen nasılsın
ya hatice yarın cezayı kesin ben alcam :kedi:
GÜNAYDINN KIZLAR
nasılsınızzz
oyelken canım sen hala zayıflama ilacı kullanıyormusun
busabah haberlerinde 1genç kızın zayıflama hapından dolayı öldügünü duydum tam kesin degil ama tahmin öyle
ilk aklıma sen geldin
kullanıyorsan lütfen bırakkk
yarın çok geç olabilirrr
emin adımlarla yavaş yavaş veerr
bakalım canım geçen hafta ceza verilmedi bu hafta ne olur bilmem
ama ceza bi yana zayıflasak azda olsa inş.:1shok:
ya yarın 23 nisan çocuk bayramı bizede ceza vermesinlerrrrrrrrrr
çünkü kesin ben yicem cezayı kaydirigubbakcemile3
evlendim işi bıraktım bi anda deli kilo aldım şimdi isvec diyeti yapıorum istikrarlıyım bi zamanlar 48 kiloyken şimdi 64 kiloyum kabus dolu gunler yasıorum. esim kilo almıor o yedikce bende yedim ve durdugum yerde şiştimrejimle beraber karbonatı su içiyorum bilgisi olan var mı denemiş olan varsa ltfn benmle deneyimlerini ve bilgilerini paylassın tesekkurler
evlendim işi bıraktım bi anda deli kilo aldım şimdi isvec diyeti yapıorum istikrarlıyım bi zamanlar 48 kiloyken şimdi 64 kiloyum kabus dolu gunler yasıorum. esim kilo almıor o yedikce bende yedim ve durdugum yerde şiştimrejimle beraber karbonatı su içiyorum bilgisi olan var mı denemiş olan varsa ltfn benmle deneyimlerini ve bilgilerini paylassın tesekkurler
bir günde ne değişecek ki CADIARZU
bu arada inanmayacaksınız ama dün ben 1 mil yaptımmmm :lepi:
çok tesekkur ederim vericem bu kiloları en yakın zamanda. bu karbonatlı suyu gül kaynak solemişti. bodrumda unlu detoks merkezi olan kadın. bosu bosuna bişi onermez bu kadın guvendim içiyorum 2 gun oldu. deneyimi olan varsa bilgi almak istedim. desteğiniz için cok tesekkurler:)
8 part dediğin ne
sen sadece şimdilik 1 mili indir onu yap 2 hafta kadar bence
çünkü daha önce hiç spor yapmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?