Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan bugünkü menüm..
sabah:bir dilim kepekli ekmek
2 zeytin
kk büyüklüğünde peynir
şekersiz çay

ara:bir bardak süt

öğle:bir kaç parça tavuk eti
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata

ara:bir bardak limonlu ıhlamur

akşam:bir tabak az yağlı, tuzsuz domatesli makarna
bir bardak ayran (ekmek yemedim )

canım ne demek istediğini anlamadım sana verdiğim adreste olanları indirdim ben

Verdiğin siteden başka videolara da baktım... Çok video vardı. :bbo: Onları yetiştirmeye ömür yetmez. :sinifsinif: Bir ara doğru videoya baktığımdan emin olamadım ama sonradan karar verdim ki doğru ( mil videosu kaydirigubbakcemile3 ) egzersizmiş. Aşkam deneyeceğim de 5 tane videodan hangisine başlayacağım bilemiyorum fisfisfis
En uzun olan videodan başlasam da olur mu? Yoksa kademeli bir şekilde mi yapmam gerek? :uhm:

Ispanakla ilgili öğlen ablam da bir yemek çeşidi yaptı. Bayıldım. akannehir Akşam da yaptırmayı düşünüyorum. sositososito Fırında yapılmış bir yemek çeşidi. Ispanaklı börek olur ya bunda yufka yerine papates püresi gibi bir şeyin içindeydi ıspanaklı harç. Toplamında 230 kaloriymiş ama ablamla bölüştüğümüz için 115 kalori :lepi: Bu arada öğle yemeği raporumu da vermiş oldum. yerimseniben

ya kızlar sabahta yazdım ama ben bu kalori işinden hiç anlamıyorum

Yemeklerin kalori listesi olduğu gibi hareketlerin de kalorisi (kaç kalori yaktığına dair) oluyor. Mesela ütü yapmak, yemek yapmak, pc başında kk.com forumlarında yazı yazmak kaydirigubbakcemile3 hepsinin kalorisi var. Bir site buldum. Onda hareketlerin ne kadar kalori yaktığını gösteriyor. Tabi her şeyi de beklemeyin ama böylece sitede yer alan hareketlerin ne kadar kalori yaktığını da biliyorsun.

ama tatlı ne kadar az kalorilide olsa mesala bir meyvayla aynı kaloride bile olsa meyvayı evde gezinirken bile harcayabilirsin(binbirrenkten alıntıdır) ancak tatlının kalorisini spor yapmadan harcayamazsın

Evet katılıyorum çünkü karbonhidratları, proteinleri vs... yakan enzimler farklı.

Hehhe bu sefer ben kaldım tek. Eee napıyım bende sardım konuşmalara zemuszemus Biraz daha eski sayfaları okuyayım. :kedi: aklinialirimsmile

esmerşekerim azar azar başlamalısın spora ama sen zaten antremanlı olduğun için (tuğba özaydan)hangisini ne kadar istersen yapabilirsin canım

5 mil olan 1 millik ayrı ayrı olduğu için yediğime göre az yada çok yapıyorum
ister 2 ister 3 arada 4 mil daha 5 mil 1 sefer yaptım bana ağır geliyor 68 dakika

Alıntı yapacak sayfa kalmadı. :teytey: Daha da eskilere gitmeyeyim. Bu arada bu smile çok hoşuma gidiyor :tomato:
Hadi ben de kaçar. :a015:

esmerşekerim azar azar başlamalısın spora ama sen zaten antremanlı olduğun için (tuğba özaydan)hangisini ne kadar istersen yapabilirsin canım

Evet. Tuğba yerlerde süründürüyor. :bbo: Bunda videolara baktım. Genelde ayakta hareket yapılıyor. Dur ya gaza geldim. kaydirigubbakcemile2 Bir yapıp geliyorum. delikafadulden Bakalım kaç dakika dayanabileceğim. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…