• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Herkese merhaba,
Yazılanların bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle hatic22 tebrik ediyorumalkisalkisalkis:nazar:

Hatice1 giderken beni uğurlamışsın teşekkür ediyorumvereliniortak Geçen hafta kupa bu hafta dinlenme öyle mi?a.s Kilolar şakır şakır geliyor ama giderken öyle değil maalesef biraz zorluyor moralini bozmamak önemli biliyorsun. Haftaya olur inşallah.:içelim:

Brownsugar tartılmak moralini bozuyorsa her gün tartılma. haftalık devam et. daha önce spor yapmadıysan kasların gelişiyor olabilir. Eğer yediklerime dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum diyorsan tartıda sonucu görmek için biraz daha beklemen gerek. Ama incelmeyi farkedersin:hulya:

Anladım. boshayallersmile Her gün merak ediyorum da kaydirigubbakcemile3 Gram vermeyi görmeyi ümit ederek tartılıyorum ama bundan sonra en azından 3, 4 günde bir tartılmayı deneyeceğim. şakkıdı

Kızlar... Bir de şu 2 günlük diyet gibi bir şey yapıyordunuz. Onu deneyeceğim de neydi o? Yenileme diyetimiydi? fisfisfis

günaydınn kızlar
şu hafta sonlarını sevmiyorum az da olsa kaçamak yapıyorum yaa :kedi: ama sporumu aksatmadım kaydirigubbakcemile2

brownsugar bahsettiğin şey 2 günlük detoks %100 detoksu yaz ara bulursun nasıl yapacağını

BİŞİ GÖREMEDİM DERKEN NE GÖRMEK İSTİYODUN?FAZLA KATILIM OLMADI Kİ HAREKETLENDİRİM...AMA SENİ GÖRDÜM SARIŞIN Bİ HATUNSUN YANINDA EŞİN VAR yerimseniben

evet canım sahte sarışındım ama şimdi kahverengi saçlarım ama hiç beğenmiyorum yine sarı yaptırıcam
sende esmersin senin yanında da eşin var :))) vede güzelsinnnnn kaydirigubbakcemile3

Back
X