Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

direk bilgisayara kaydetmi dedin yoksa flaşhget lemi indirdin
ben 1 mili flashgetle indirdim vlc açtı
ama 5 mil olanı direk bilgisayara kaydettim media player açtı

canım inderken pc başından 5dk kalktım
o ara direk ekrana oyazı gelmişş
başka bişey gömedim şimdi başındayım bakalım ne yazı çıkacakk

Herkese merhabaopuyorumnanaktan,
Evet şampiyon olduuuk:lepi:
Çok sevindim. Biz GS liyiz ama bu yıl Bursa nın olmasını çok istemiştik.turkbayragi
Gece eşim maçtan gelince kutlamalara katıldık biz de. Muhteşemdi.hihoyyyt
Hadi bir şeyler alalım hem yiyelim hem kutlayalım dedi. Yemekli kutlamaları bıraktık olmaaz dedim.lmaz:
Oysa canım o kadar istiyordu ki. Daha önce olsa hemen atlardım.laelaelaelaelae
Sizlerle burada olmanın ayrı bir büyüsü var inanın etkisini görüyorum.kaydirigubbakcemile5

CANIM tamamlanınca direk ekrana media player çıkıyor açılıyor ses var ama görüntü yok
nasıl aktarabilirimki vlc media player a

o öyle kalsın sen google da vlc medya player i indir ayrıca. Onu yükledikten sonra açarsın. yani leslie nin üzerinde sağ tıkladığında orada vlc yi göreceksin birlikte aç.

Benimki de media playerle açılmadı da kk spor bölümünde vlc ile yüklemişlerdi. Oradan öğrendim.
Ondan sonra sorun kalmadı. Bir dene canım.

ya fb nasl şampiyon olduğunu sandı herkes sahaya indi kutlamalar yaptılar çok komikti ya koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3

ya fb nasl şampiyon olduğunu sandı herkes sahaya indi kutlamalar yaptılar çok komikti ya koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3

Aynen canım:roflol: Onlara büyük şok oldu.sempatiksalakcinni
İş yerlerinin bazıları yapmıştır bilmiyorum.

Zambak çıkmışsın yapabilidin mi? merak ettim.fisfisfis

inşallah veririm ya havalar ısınmaya başladı ya bir an önce vermek istiyorum 2 sene ben bu şekilde nasıl durmuşum merak ediyorum bir anlam veremiyorum kendime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…