Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................75........................................................68... .......

zambak3......................86.3.........................78.5.....................................................70... ........

hatic22........................65.8.........................59.4......................................................57...............

inci0781........................67...........................63........................................................60...............

brownsugar..................68.8..........................66........................................................52..............

oyelken........................79.9.........................73.5......................................................60..............

tinkerbell2...................61.2...........................59.......................................................54..............

daha önce bizim evdeki tartıda da 73,5 çıkmıştım ama cuma günlerine denk gelmediği için söylememiştim sonra da belki cuma günleri değişir hak yemek istemedim fazlalaşır falan diye
yani herhalde 2 haftadır falan 73.5 um

iyi canım olsun gene güzel verdin ama bu hafta veremedin demekki olsun opuyorumnanaktan
ben zaten annenin tartısında iki hafta aynı kiloda çıktığın için vermediğini anlamıştım

hatice brownsugar ın dediği bir yer vardı ama hatırlayamadım google a zayıfla ve incel yaz ikinci tıkan linki tıkla indir daha çabuk ve sorunsuz demişti galiba doğru mu birde ikinci çıkan link ne sen bakarmısın bi bizim burda her şey açılmıyor ya bulamadım

canım yanlış hatırlamıyorsam yürü ve incel yazıyordu
zayıfla incel yazarsan kk çıkıyor ilk sıralarda
ama yürü incel yazarsan benim indirdiğim adres çıkıyor ilk iki sıradaşakkıdı

bursamı oldu şampiyon çooooook sevindim
yarı bursalıyımdır :dance::sm_cool:hihoyyyt

haticeeeeeeeeeee
benden mi öğrendin şimdi aşkolsunnnnn yaniiii lülülülülülü
bende beşiktaşlıyım ama yenilmemize hiç üzülmedim
fener şampiyon olmasında kim olursa olsun :jeyyar:
hem ertuğrulumun takımı yendi sonuçta :lepi:

canım akşam abimler falan konuşuyordu ama sonuç belli olmadan kalktık
sonrada unuttum ben fener olur diye üzülüyordumlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…