Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet canım az önce geldim çok yoruldum bugünmafoldumben şimdi de yemek yiycem annecim sağolsun yemeğimi hazırlamışkaydirigubbakcemile2

Ben kilo verirken walk at home yapmamıştım. Thalix in önerisi ile bazı arkadaşlarla başladık.
Ben 5 mille başladım ve arada yapıyorum.hihoyyyt
Bugün konusu geçince aklıma geldi. Az önce özellikle 5 mil yaptım ve ne kadar kalori harcadığımı ölçtüm. Üstelik leslie ve ekibinin yerinde yaptıkları hareketleri ben ileri geri koşarak yaptım ki daha iyi ölçsün.
Evet 68 dk=93 cal. kafamçokkarıştı
ıki dilim ekmek bile değil.

Cardio twister aleti ile 1 saatte 420 cal. harcıyorum ama kat kat yorucukaydirigubbakcemile2

Yine de
-ıncelmek, sıkılaşmak için
-Metabolizmanın iyi çalışması için
- Spordan sonra da vücudumuz yağ yakmaya devam ettiği için
- kaslarımız geliştikçe yağ yakmak daha kolaylaştığı için
-En önemlisi sağlık için
Hangisi olursa olsun SPOR ŞARTTT:teytey: diyorum..

Son düzenleme:
Bende yaptım şimdi 3 gündür yapmamıştım ter içinde bırakıyor yalnız süper ben 3 milde bıraktım bazen 5 bazen 3 mil yaparım artık. Yalnız bişey diycem kadının zayıf olmasına rağmen basenleri var dimi o kadar yürüyüşe basen kalmamış olması lazım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.
benim misafirim de yeni gitti ancak gelebildim.Ben yokken bayağı ilerlemişsiniz:)
oku oku bitiremedim

canım leslie yapan ve seven biri olarak çok üzücü bişey söyledin (az kalori yakması)
ama dediğin gibi sıkılaşmaya hihoyyyt çok yararı var ( ben etkisini fazlasıyla gördüm)
belki kalori ve zayıflatma etkisi azda olsa çok güzel bir sporkaydirigubbakcemile2
ben onu yaparken hiç sıkılmıyorum :dance:

dediklerine kesinlikle katılıyorum SPOR ŞARTTTT vereliniortak

Binbirrenk canım bende ondan da var boshayallersmile
zamanında çok güzel incelmiş ve çok faydasını görmüştümkaydirigubbakcemile2
ben adını sadece twister diye biliyordum bilmiyorumkismile
şimdi sen deyince ne o diye ohaoldumsmile baktım benim aletin aynısı
başlamak istiyordum ama bir türlü başlamamıştım düzenli olarak :kedi:
bunu duydum ya şimdi hemen başlıyorum
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…