Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

:lepi:evet şekerim hedefe vardım ama cuma yazacam kilomu
eşim bırak artık yeter diyor bana kalsa 55 niyetindeydim ama şimdilik bırakıyorum burda koruma proğramımda da veririm inşallah zemuszemuszemuszemus

kııızz bideri bikemik kalma niyetindesinn galibaaakaydirigubbakcemile3
İçtim içtim o bana çok iyi geldi. Aslında niyetim kahvaltı edip sonra başlamaktı meyveye ama sabah nedense kendimi kiraz yıkarken buldum :)) En korktuğum akşam öğününü de atlattım eşimden dolayı korkuyordum şimdi ağır yemekler ister bende zorlanırım diye allahdan o da konfleks yemek istedi atlattım böylece opuyorumnanaktan

canım belki yarında devam edersinn haaaa:lepi:
güzel ama kendini zorlama

süpersin canımm yaaaa:lepi::lepi:

işte budurrrrolumunekankayizsmile
sankii cuma günü kupayı alacaklar bellialkisalkisalkissüpersinnn
hatice22kesin alacakkkkk:hooray::hooray:

teşekkür ederim canım gaza geldim yine eşime aldırmayıp devam mı etsem kikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok yok bi deri bi kem,k bende sevmem zaten azcık et bur kaldıkaydirigubbakcemile3

ohhh negüzellll
bende sevmemm iskelet gibiii
inan bazı zayıf insanlar var imrenmiyorum çünküü giydikleri bile yakışmıyorrr
azcıkk olacakkk dimii amaaa
benimkii birazz fazlaaakaydirigubbakcemile3

bu arada cumaya annemler geliyor
oda hiç sevmez zayıflığı bizim aile baskülAıLESı GıBıDıR BENıM ÖNCEKı HALıME BıLE(66 kilo)
annem çöp gibisin derdi şimdi ne der merak ediyorum doğrusukaydirigubbakcemile3

ozaman tam iyi benceee
tam ideali
52 ama ondada bayagı bizayıf olursunnn
55te olabilir aslındaayerimsenibenyerimseniben

ama eminimki sen kilonu korumaya bile geçsenn verirsinn
yani zorlanmadan 55olursunn

evet zaten hemen homini gırtlak yemeğe saldıracağımı sanmıyorum
işin iyi tarafı doğru beslenmeyi öğrendim yemem aynı olur yine

bu arada cumaya annemler geliyor
oda hiç sevmez zayıflığı bizim aile baskülAİLESİ GİBİDİR BENİM ÖNCEKİ HALİME BİLE(66 kilo)
annem çöp gibisin derdi şimdi ne der merak ediyorum doğrusukaydirigubbakcemile3

ayyy buseferrr damat sana iyi bakamamışş ne bu böyle derlerrr kaydirigubbakcemile3
emin olll

azminden dolayıı tebrik ediyorummm vallaaa vereliniortak
ayy keşke bende hedefime ulaşsamm az kaldııı ama boshayallersmileboshayallersmile

ayyy buseferrr damat sana iyi bakamamışş ne bu böyle derlerrr kaydirigubbakcemile3
emin olll

azminden dolayıı tebrik ediyorummm vallaaa vereliniortak
ayy keşke bende hedefime ulaşsamm az kaldııı ama boshayallersmileboshayallersmile

yok ben hayatım boyunca diyet yaptığım için öyle demez ama her seferinde 3 4 kilodan sonra cayardım geri alıp geri verirdim hayatım böyle geçti
dediğim gibi ailede zayıf insan yok genetik yanikaydirigubbakcemile3 bende ipin ucunu azcık açsam gidiyorum
ama bu sefer ipi bırakmıcam almamak içinn burayıda bırakmıycam yoksa allah muhafazakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sende hedefine ulaşacaksın bu azimlezemuszemus

Bu cuma kupaları kimlerin alacağı belli gerçekten :lepi: ıdeal kilona erişmek nasıl bir duygu hatic 22 Oh şimdi yeni yeni ciciler de al kendine bayanssulusmile

yok ben hayatım boyunca diyet yaptığım için öyle demez ama her seferinde 3 4 kilodan sonra cayardım geri alıp geri verirdim hayatım böyle geçti
dediğim gibi ailede zayıf insan yok genetik yanikaydirigubbakcemile3 bende ipin ucunu azcık açsam gidiyorum
ama bu sefer ipi bırakmıcam almamak içinn burayıda bırakmıycam yoksa allah muhafazakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sende hedefine ulaşacaksın bu azimlezemuszemus

ayyy benimde böyle geçti ilk defa bukadar süre devam ettim
buradaki samimiyet ve topige baglılık kopmamama neden olduu
haticem bence sen bırakmazsınn eskiye tekrar dönmezsin eminimkaydirigubbakcemile5

Bu cuma kupaları kimlerin alacağı belli gerçekten :lepi: İdeal kilona erişmek nasıl bir duygu hatic 22 Oh şimdi yeni yeni ciciler de al kendine bayanssulusmile

çok güzel şekerim kilo verdikçe moral zirveye çıkıyor gerçekten ama benim ideal kilom
52
eşim zayıf kadın sevmediği için sıkı yönetimi bırakıyorum zaten benim istediğim 57 ydi
şimdilik bu kadar
ama sağlıklı yeme düzenini öğrendiğim için yine kilo vermem olur koruma programında diye bırakıyorum
cumayada misafirlerim geliyor zaten nete pek giremeyecem 1 hafta şimdilik 57 de karar kıldım :lepi:
ama bu bile benim için büyük başarı

Back
X