• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74..................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.9..............................77.2.........................70............700 gr vermiş

oyelken........................79.9..........................73.1..............................72.7.........................60...........400 gr vermiş

tinkerbell2......................61.2.........................55.6..............................55...........................54............600 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72.5..........................68..............verememiş

ege1979.........................97.2.........................93.5...........................92.7...........................85............800 gr vermiş

naf..................................73...........................71.4.............................................................60.............

canım özgenin çizelgesi değiştirilmemişti bu haftaki kilosu 72.7 senin söylediğine göre kilo alması lazımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
73 olsun benimde küsürlüde olsa kabulüm ama

buhafta olursun canım eminimm bennolumunekankayizsmile
canım özgenin çizelgesi değiştirilmemişti bu hataki kilosu 72.7 senin söylediğine göre kilo alması lazımkaydirigubbakcemile3

ayyy nerden biliyimm ben çizelgesine göre yorumledımmmohaoldumsmile
ozaman 72.6 olur hedefiiii kaplunbaga misaliiiiikaydirigubbakcemile3

özgeeee degiştir şu çizelgeniiiiii:mymeka:
bakk yanlışş yorumlar yapıyorum sonraaa

buhafta olursun canım eminimm bennolumunekankayizsmile

ayyy nerden biliyimm ben çizelgesine göre yorumledımmmohaoldumsmile
ozaman 72.6 olur hedefiiii kaplunbaga misaliiiiikaydirigubbakcemile3

özgeeee degiştir şu çizelgeniiiiii:mymeka:
bakk yanlışş yorumlar yapıyorum sonraaa

inşallah canım olacağım olumunekankayizsmile
bu haftaki kupa bakalım kimin olacakbilmiyorumkismile

umarım bu hafta 2-3 kişi alsın ve güzel bir tablo olsun yineeevereliniortak

evet yaaa biönceki hafta tabloo pekkk bi güzelldiii valla hala aklımda yanii
ya zambak sen yine benimle mi uğraşıyorsun :oklava:
kaplumbağa maplumbağa kg gidiyor ya sen ona bak :dilcikar:

ayy senle ugraşmak benimm yaglarımı eritiyorr
kaydirigubbakcemile3

kıslar ya benimde midem aşırı bulanıyordu çok fena oldum 3 tane yulaflı bisküvi yedim gözlerim açıldı valla diyete giriyormu girmiyor mu bilmiyorum ama fena oldum zambak ceza verceksen de razıyım yani gözüm açıldı mafoldumben

Back
X