- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.701
maşallah kızlarına
gerçekten ben karne günü yaklaşırken uyuyamazdım şimdi herşey nette
evet canım sağolun hatırladığınız için olumunekankayizsmile
evet canım hepimiz birbirimize destek ve motivasyonla verdik burdaki herkes ideal kilosuna ulaşsın istiyoruz ama işin beyinde de bitmesi lazım özge birazcık kolaycı sanki birden olun istiyor
Tebrik ederim canım. İnşallah hep başarılarını görürsün çocukların ömür boyu.olumunekankayizsmile
4 de geçti hala inanamıyorum ama 4dedelikafadulden
ooo özge canım çok kulağını çınlattık gel
evet geldim ama kırılmadım da değil yaniii
liste dışı demene biraz bozuldum açıkçası yani sonuçta ben kk ya kendi isteğimle giriyorum
eskiden hiç spor yapmazdım sizin sayenizde diyet yapıyorum yeşil çay içiyorum şekersiz çay içiyorum yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum ve spor aleti aldım onu yapıyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere. Yürüyüşe çıkıyorum.kaydirigubbakcemile2
Kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar canım sana iyi yürüyüşlerkaydirigubbakcemile2Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere. Yürüyüşe çıkıyorum.kaydirigubbakcemile2
Kendinize iyi bakın.
canım seni nasıl sevdiğimizi biliyosun olumunekankayizsmileevet geldim ama kırılmadım da değil yaniii
yok cnm çok kırılmadım ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum bende
tatlım sende hatice gibi protein ağırlıklı bi beslenme uygulasan belki metabolizman hareketlenir
aynı şeyleri uygulamktan sabit kalıyorsundur belkii
oh ne güzel herkes burda nasılsınız kızlar
liste dışı demene biraz bozuldum açıkçası yani sonuçta ben kk ya kendi isteğimle giriyorum
eskiden hiç spor yapmazdım sizin sayenizde diyet yapıyorum yeşil çay içiyorum şekersiz çay içiyorum yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum ve spor aleti aldım onu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?