Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet canım hepimiz birbirimize destek ve motivasyonla verdik burdaki herkes ideal kilosuna ulaşsın istiyoruz ama işin beyinde de bitmesi lazım özge birazcık kolaycı sanki birden olun istiyor

evet dogru söylüyosunnnn

yarın inşallah bunları okurrr veee sirkelenirrrrrşakkıdı

Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere. Yürüyüşe çıkıyorum.kaydirigubbakcemile2
Kendinize iyi bakın.

ooo özge canım çok kulağını çınlattık gel

özgecimmmm
lütfen beni yanlış anlamaaaa
inan ben ve tüm arkadaşlarrrr senin kilo vermeni istiyoruzzz
emin ol sana takılmalarımızz sana verdigimizz degerdennn
patiska burdayken aynı şeyleri onada söylüyordummm(senin kadar olmasada)
ne kadar sanal bir ortamda olsaaa
bizler arkadaşızzzolumunekankayizsmile

umarımmm yanlış anlaşılmamışımdırrr
ceza konusunda liste dışı derkennn:çok üzgünüm:

liste dışı demene biraz bozuldum açıkçası yani sonuçta ben kk ya kendi isteğimle giriyorum
eskiden hiç spor yapmazdım sizin sayenizde diyet yapıyorum yeşil çay içiyorum şekersiz çay içiyorum yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum ve spor aleti aldım onu yapıyorum

tatlım sende hatice gibi protein ağırlıklı bi beslenme uygulasan belki metabolizman hareketlenir
aynı şeyleri uygulamktan sabit kalıyorsundur belkii

Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Görüşmek üzere. Yürüyüşe çıkıyorum.kaydirigubbakcemile2
Kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar canım sana iyi yürüyüşlerkaydirigubbakcemile2
evet geldim ama kırılmadım da değil yaniii
canım seni nasıl sevdiğimizi biliyosun olumunekankayizsmile

yok cnm çok kırılmadım ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum bende

tamam canımolumunekankayizsmile yapıyosun biz seni biraz daha teşvik olasın diye çabalıyoruz kaydirigubbakcemile5

liste dışı demem biraz agır oldu haklısın zaten sonrada farkettim ve haticeyle paylaştımmm
bu konuda özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…