- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.741
slm
ohh herkez burda kimse ezeli seyretmiyor anlaşılan
iyiyizzz canımm sen nasılsınnn
bütünn kızlarr toplandıkkk toplandıkkkkkaydirigubbakcemile3
bu nasıll bilaffyaaaa:roflol::roflol::roflol:
sen çok yaşaaa
yok cnm ya önemli değil yani ben sizi kendime çok yakın gördüğüm için böyle düşünmenize kırıldım zaten ama olsun önemli değil bakalım cuma günü büyük gün
bende iyiyim canım .misafirlerim olduğu için pek dikkat edemiyorum
benim kayınpederim çok kızıyor çünkü az yedikmikötükedihüso,yinede dikkat etmeye çalışıyorum.artık onlar gidince daha sıkı yaparım.
ben izlemiyorumm
türk malı açıkkkona bakıyorumm biyandan size yazıyorumm biyandann msnden annemlerle konuşuyorummkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:nesibe sayende bütün gün kaynana dinlemiştik şimdi sayende kayınpeder eklendi :roflol:
iyi geceler canımopuyorumnanaktankızlar ben kaçtım iyi bakın kendinize
kork zaten canım senin şimdiye kadar korkmaman hata:jeyyar:zambak korkuttun beni bundan sonra az yerim cumaya kilo veririm inşallah
hoşgeldin canım yok ben seyretmiyorumopuyorumnanaktanslm
ohh herkez burda kimse ezeli seyretmiyor anlaşılan
iyi gecelerbende kaçtım sonra görüşürüz
iyi geceler
ayyy uykum geldiii
Bende türk malının tekrarını seyredebiliyorum ve bayılıyorum. Ezelinde başını kaçırdım şimdi sonra istemedim seyretmek verir nasıl olsa
niye kız haklı değilmiyim
canım birbirimizi yakın gördüğümüz için böyleyizolumunekankayizsmile
galiba arkadaş çok iddaalı ve bizi şaşırtacak kupa benim sesleri geliyor gibiiii...:jeyyar:
canım ya senin bu misafirler ve tatil işleri bozuyor seni yoksa çok daha iyi olacaksınkaydirigubbakcemile5
eeeeeee bilmem artık nasıl cezalar uygulamaya koyarız artık bilemem:jeyyar:kötükedihüsokaydirigubbakcemile5
haklısıııınnn haklııı
kupa benimm seslerii haaaakaydirigubbakcemile3
hiçte bikere o ses benden geliyorrr
ayy bide veremezsemm özgee sayar bana laflarııııeyvahedigeldismile
haticemm senin kuzularr uyudu galibaaaa
burda olduguna göreeeekaydirigubbakcemile3
hatice1 kızların mı var
evet canım 2 tane biri 3 yaşında biri 9
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum
nereye gidiyorsunn
muhabbett güzelldiiiiii
neyseee görüşürüzz canımmm
eeeeeee bilmeme artık nasıl cezalar uygulamaya koyarız artık bilemem:jeyyar:kötükedihüso
evet canım erken yattı bugün dizimde yok biri tatile girdi biri tamamen bitiyo burdayım bendebuyrunnnnnnnnn
sağolasın canım olumunekankayizsmileaman maşallah cnm Allah bağışlasın ben nedense bir anlamışım daha önce zambak kuzular diyince işi uyandım
geldim canım bi yatsı kıldım geldim
şimdide ne sporu yapsam diye düşünüyorum bu gün geç kaldım zaten CADIARZUhımmmm acaba tuba özay mı yoksam lesli miCADIARZU
ben verecegime inanıyorummm
vericemm canımmmm
sizi ceza bulmak gibi dertten kurtarıcammmkaydirigubbakcemile3
burda olman çook güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?