- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #8.501
günaydın hatice1 ve hatice22
günaydın haticeler dicektim aslında opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım hiçbirşey yememek gibi bir yanlış yapma bence kendine uygun bir yemek proğramı ve spor ile birlikte yavaş ve kalıcı bir şekilde verebilirsin kilolarını kaydirigubbakcemile5
birden zayıflamayı düşünme çünkü bu kilolar birden gelmedi zamanla geldi ve zamanla gidecek olumunekankayizsmile
bu arada boyun kaç canım ?
Merhaba bu siteye bayağı uzun zamandır üyeyim ama başka konularda muzdariptim.Şimdide kilo problemim çıktı.Bu sabah baskül çıktım ve 78,30 Kg geldim.Ben ne zaman nasıl bu hale geldim diye sabahtan beri üzülüyorum.Ama şimdi bu siteyi okuyorum ve bende bu sabahtan beri diyete başlıyorum arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinirim kilo vermeye çok ihtiyacım var.sabahtan beri sadece kiraz , erik ve bir salatalık yedim.3 gün boyunca hiçbir şey yememeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hızlı başlamam lazım.Hedefim 65 kilo.Kısa zamanda olmaz biliyorum ama zamanla vereceğim.Hiçbir kıyafetim olmuyor.Yeterki kararlı olmaya devam edeyim.Şuan bilgisayarım başına hedef kilomu yazdım eve gidincede mutfağa yazacağım.Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorummm
hoşgeldin canım hiçbirşey yememek gibi bir yanlış yapma bence kendine uygun bir yemek proğramı ve spor ile birlikte yavaş ve kalıcı bir şekilde verebilirsin kilolarını kaydirigubbakcemile5
birden zayıflamayı düşünme çünkü bu kilolar birden gelmedi zamanla geldi ve zamanla gidecek olumunekankayizsmile
bu arada boyun kaç canım ?