- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.381
haticecim evet :hulya:
vallahi ben zaten esmer olduğum için sadece omuzlarım burnum ve elmacık kemiklerimin üstü kızarıyo diğer yerler direk bronzlaşıyo :roflol: :roflol:
ama ben öyle güneş altına yatmayı sevmem genelde ya suda yanıyorum yada sudan çıkıp gölgece beklerken yanıyorum sempatiksalakcinni
ben de suda yanıyorumm
ama çok tuhaf bi şekilde yanıyorum
inşallah iyi haberlerini alırsınız canımmopuyorumnanaktan
inş.canım inş.acayip heyecanlandım yaa
benim eşimde öyle yanıyo kıpkırmızı ciğer gibi oluyo adam yaa sempatiksalakcinni bide bebek budrası iyi geliyo dün görümcem sürdü bana acısını aldı biraz aklınızda olsun kızlar :hulya:
nafcım çok mu erken kalkıyorsun kaçta yatıyorsun
ama işinde ayrı bi tadı vardır yaaa
inş.canım inş.acayip heyecanlandım yaa
bende bebanten krem sürüyorum yandıktan sonra
yanmadan önce ne yapabilirim acabaCADIARZU
günaydın kızlar
Günaydın arkadaşlaar. özgecim geçmiş olsun oğluna canım. bende anca iyileştim geldim. cuma günü çok kötüydüm ateşim vardı epey. doktor ilaç verdi ama antibiyotik bebeğime geçicek diye içmedim. o yüzden yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. hastalığımı bahane ediiip hiç kaçamak yapmadıım. kilo vermeyede başladım çok şükür. ama sabırsızla cumayı bekliyorum..
teşekkür ederim..en çok bebeğime bulaşır diye korktum ama çok şükür onun keyfi yerinde. inşallah bir daha olmam. en azından onun için dikkat etmem lazım kendime. bu arada en son pazar günü tartıldım ve cuma gününe kadar yasakladım kendime tartıya çıkmayı.. bir arkadaş vardı burda cuma günü bana kilo veremedim diye moral veriyordu. o da 5. güne kadar verememiş 6. gün kilosu oynamaya başlamış. gerçekten öyle oluyormuş. aynı şey bende de oldu çünkü. inşallah böyle devam ederim.
görüşürüz canım aklında olsun kilyosta solar beach var ücretli olduğu için kıro amele falan olmuyor ve denizi süper
evet kuşum
bugün etek giydim çok tuhaf geliyor yaa
ne güze kuzumneresi tuhafff
zayıfladında rahatca giy dolaşşş
bende mini etek aldıııııı 3 taneee-tatlicadiarzu-
süper oluyoraklinialirimsmile
kızlar ya bugün bir yerden haber bekliyorum dua edin güzel haber alayım
kızlar denize gidince bronzlaşma işini nasıl yapıyorsunuz
benim gibi kızarmış tavuk mu oluyorsunuz yoksa
ben naparsam bronzlaşamıyorum
vallahi canım 2 gün yazlıkta takıldık cumartesi gece 02:00 hatta 02:30 yattık sabah 9 kalktıkdünde 01:00 de yattık sabah 06:20 de kalktık normalde evde olduğumda da 12 den aşağı yatamıyorum maalesef :gitme:
evdeyken sabah 6 da kalkıyorum işe gelmek için akşam 19:00 gibi evde oluyorum yemek yap ye kaldır çay vs derken bi bakıyorum saat 22:30 ee ütü , temizlik, çamaşır ne zaman olcak hergün bişiler yapmaya çalışıyorum
bide benimki hergün farklı yemek ister iki gün üst üste yemek yemez , sürekli kumaş pantolon gömlek giyer işinden dolayı kötükedihüso ütüden neffrett ediyorum ama haftada en az 5 makina çamaşır yıkanır bizde bide onların ütüsü var kötükedihüso
ayy içim karardı
o yüzden bir süre ev hanımı olmak güzel olurdu gibime geliyor :hulya:
ama herkes çalışmanın tadını alan evde oturamaz diyo bilmiyorum bakalım yarın öbürgün bebiş yaparsam işler değişebilir :roflol: :roflol:
günaydın kızlar
ben yemeğe iniyorum
ben yemeğe iniyorum
Nafcım slm, sen çift mesai yapıyorsun valla allah kolaylık versin.. eşin keşke daha çok yardımcı olsa CADIARZU ben dayanamıyorum o tempoya valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?