Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben de suda yanıyorumm
ama çok tuhaf bi şekilde yanıyorum

ben de suda yanıyorumm
ama çok tuhaf bi şekilde yanıyorum

benim eşimde öyle yanıyo kıpkırmızı ciğer gibi oluyo adam yaa sempatiksalakcinni bide bebek budrası iyi geliyo dün görümcem sürdü bana acısını aldı biraz aklınızda olsun kızlar :hulya:

benim eşimde öyle yanıyo kıpkırmızı ciğer gibi oluyo adam yaa sempatiksalakcinni bide bebek budrası iyi geliyo dün görümcem sürdü bana acısını aldı biraz aklınızda olsun kızlar :hulya:

bende bebanten krem sürüyorum yandıktan sonra
yanmadan önce ne yapabilirim acabaCADIARZU

nafcım çok mu erken kalkıyorsun kaçta yatıyorsun
ama işinde ayrı bi tadı vardır yaaa

vallahi canım 2 gün yazlıkta takıldık cumartesi gece 02:00 hatta 02:30 yattık sabah 9 kalktık dünde 01:00 de yattık sabah 06:20 de kalktık normalde evde olduğumda da 12 den aşağı yatamıyorum maalesef :gitme:

evdeyken sabah 6 da kalkıyorum işe gelmek için akşam 19:00 gibi evde oluyorum yemek yap ye kaldır çay vs derken bi bakıyorum saat 22:30 ee ütü , temizlik, çamaşır ne zaman olcak hergün bişiler yapmaya çalışıyorum

bide benimki hergün farklı yemek ister iki gün üst üste yemek yemez , sürekli kumaş pantolon gömlek giyer işinden dolayı kötükedihüso ütüden neffrett ediyorum ama haftada en az 5 makina çamaşır yıkanır bizde bide onların ütüsü var kötükedihüso

ayy içim karardı

o yüzden bir süre ev hanımı olmak güzel olurdu gibime geliyor :hulya:

ama herkes çalışmanın tadını alan evde oturamaz diyo bilmiyorum bakalım yarın öbürgün bebiş yaparsam işler değişebilir :roflol: :roflol:

bende bebanten krem sürüyorum yandıktan sonra
yanmadan önce ne yapabilirim acabaCADIARZU

bronzlaşmak istiyosan güzel bi güneş kremi almak lazım bence canım çünkü beyaz tenliysen eğer bronzlaşman için en az 2 hafta sürekli deniz ve güneşle haşır neşir olman lazım yoksa o kızarıklıklar geçmez sempatiksalakcinni

naf a katılıyorum bende
benim eşimde kumaş pantolon gömlek giyiyor ütü den nefret ediyorum bende
hele çocuk olunca o kadar zor ki
her akşam anneme gidiyorum çocuğu görmeye eşimde geç geliyor işten 11-12 de çocuk uyuyor o saatten sonra eve gidiyorum ev işleri kalıyor tabii 12 den önce asla yatmıyorum
cuma günleri çamaşır yıkıyorum cumartesi ev işleri ve ütü
pazar da eşim çalışmadığı için geziyoruz

slm kızlar yine herkescikler yemekteyken gelmişim, ben de tam tersine yemek yerken açıyorum bilgisayarı kaydirigubbakcemile2

neşecim geçmiş olsun.. evet ben demiştim benimki 6. günde düşmeye başlamıştı diye..çok sevindim senin için.. bu arada yine 12. gün kilom oynamaya başladı tekrar yine 6nın katı

özgecim kaç lira girişi??
görüşürüz canım aklında olsun kilyosta solar beach var ücretli olduğu için kıro amele falan olmuyor ve denizi süper

tebrikler kızlar yakışırr tadını çıkarın tam da yaz mevsimi :teytey:
evet kuşum
bugün etek giydim çok tuhaf geliyor yaa
ne güze kuzumneresi tuhafff
zayıfladında rahatca giy dolaşşş
bende mini etek aldıııııı 3 taneee-tatlicadiarzu-
süper oluyoraklinialirimsmile

amin özgecim
kızlar ya bugün bir yerden haber bekliyorum dua edin güzel haber alayım

haticecim merhaba opuyorumnanaktan ben çok yavaş yavaş yanıyorum sabırla, mutlaka koruyucu krem kullanıyorum
kızlar denize gidince bronzlaşma işini nasıl yapıyorsunuz
benim gibi kızarmış tavuk mu oluyorsunuz yoksa
ben naparsam bronzlaşamıyorum

Nafcım slm, sen çift mesai yapıyorsun valla allah kolaylık versin.. eşin keşke daha çok yardımcı olsa CADIARZU ben dayanamıyorum o tempoya valla..

slm canım
günaydın kızlar

kızlar hepinize afiyet bal şeker olsun a.s
ben yemeğe iniyorum

benim öğle yemeğim:
105 gr haşlanmış somon, 110 gr haşlanmış patates, bir y.k zeytinyağlı salata..
(tartıyla kalori hesaplayınca her şey gram hesabı oldu :hulya: )
hepsi 340 kalori :hulya:

ben yemeğe iniyorum

yedin geldin bile dimi balım afiyet olsun kaydirigubbakcemile2

bizde ne yesek diye düşünüyoduk şimdi çaycı arkadaş geldi patates salatası yapim mi size dedi pek mutlu oldum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Nafcım slm, sen çift mesai yapıyorsun valla allah kolaylık versin.. eşin keşke daha çok yardımcı olsa CADIARZU ben dayanamıyorum o tempoya valla..

selam canım Şeniz

eşim yardımcı oluyor ama canı isterse

ama hakkını yemeyeyim 2 saatte bi oda temizler benden güzel yapar :roflol: :roflol:

bide et,balık,tavuk mangal yap de hiç üşenmez yapar ilk başlarda cazip geliyordu ama artık mangal dediler mi tuhaf bakıyorum insanlara :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…