Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım her şeye başlaması zor karın hareketlerinin hiç biri kolay değil doğru yaparsan.. 3 hareket 12 tekrardan bile yapsan çok çok farkeder..

kızlar kilo vermekle alakası yok ama paylaşmak istedim,

evin penceresi aralıkta ufak bi bahçeye bakıyo.. kaç gündür kımıldamadan bi kedi yavrusu duruyomuş aynı yerde.. ben farketmedim eşim söyledi.. annesi bakmıyo kediciğe mafoldumben bu sabah çıkarken aklıma geldi bi bakiim dedim.. kedicik güneşin altında aç susuz üstüne karasinekler yavru bırakmış, pireler zıp zıp zıplıyo.. öyle bırakıp gitmeye kıyamadım ben de.. günlerden de pazar.. neyse elimde havlunun içinde kedi otobüsle veteriner aradık.. sonra bi yer buldum.. orda da salak bi stajer veteriner vardı.. süt ver dedi kestirdi attı.. neyse sokağa atsam aynen ölecek ben de aldım eve.. koydum bi mini kurabiye kutusunun içine altında havluynan.. şırıngayla sulandırılmış süt verdim ama hala kafayı kaldıramıyo.. bi yandan da ödüm kopuyo evi pireler basacak diye akannehir

minicik bebek gibi bişi.. umarım azimli çıkar ve yaşar hayat hiç de adil değil maalesef...

Yazık İyi yapmışsın cnm. Çok mu var pire olala ? Eğer öyleyse kanını emmekten bitab bırakmışlar yavruyu. Kansız kalmıştır Çok yavru diye pire ilacı vermiyorlar muhtemelen zehirleyebilir diye. İnsana geçmez diye biliyorum pire ama eve bulaşabilir olala kapalı balkonun varsa kutusuyla orda ilgilenmeye çalış cnm

memnun oldum zemuszemus
cuma akşamı oğlum ateşlendi hiç uyumadım cumartesi günü de rahatsızdı
dün iyiydi ateşi yoktu denize gitmek istedi tabii o sadece şezlonkta oturdu bana yaradı ben girdim denize hemde yandım bir günde
ama oğlumun bademcikleri şiş :bbo:

geçmiş olsun canım.. çabuk atlatır inşallah

ben hala denize gidemedim bu hafta da zor gözüküyo mafoldumben yazın geldiğini kemiklerimi ısıtmadan anlayamıyorum ki yerimseniben

dün akşam sahile yani boğaza indim yürüyüş için sokak lambaları yanmıyodu ışıl ışıldı boğaz özlemişim :1rolleyes:

benim internet çok yavaş özgecim özellikle de KK nedense.. dayanamıcam kaçıyorum o yüzden öğlene hızlanır umarım.. 10.30da da pilates yapıcam sengözlerimebaksanab

öptüm kocamann, görüşmek üzere aklinialirimsmile

tmm canım sağol kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bugünden itibaren yapıcam kaydirigubbakcemile5

özgecim günaydınn aklinialirimsmile

günaydın yafrularrr kaydirigubbakcemile3

özge geçmiş olsun canım :teselli:

bende dün kayınvalidemlerinm yazlıktaydım yüzme bilmiyorum ama yinede havuza girdim ıslarlar üzerine yandım bide oh mis :roflol: :roflol: heryerim acıyo şimdi :roflol: :roflol:

Günaydın arkadaşlaar. özgecim geçmiş olsun oğluna canım. bende anca iyileştim geldim. cuma günü çok kötüydüm ateşim vardı epey. doktor ilaç verdi ama antibiyotik bebeğime geçicek diye içmedim. o yüzden yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. hastalığımı bahane ediiip hiç kaçamak yapmadıım. kilo vermeyede başladım çok şükür. ama sabırsızla cumayı bekliyorum..

görüşürüz canım aklında olsun kilyosta solar beach var ücretli olduğu için kıro amele falan olmuyor ve denizi süper

Nafla Esra da gelmiş sizlere de günaydın kızlarr :1hug: sonra görüşmek üzere..

gülegüle dadlımm :hulya: Şeniz

günaydın canım dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar :teselli:

teşekkür ederim..en çok bebeğime bulaşır diye korktum ama çok şükür onun keyfi yerinde. inşallah bir daha olmam. en azından onun için dikkat etmem lazım kendime. bu arada en son pazar günü tartıldım ve cuma gününe kadar yasakladım kendime tartıya çıkmayı.. bir arkadaş vardı burda cuma günü bana kilo veremedim diye moral veriyordu. o da 5. güne kadar verememiş 6. gün kilosu oynamaya başlamış. gerçekten öyle oluyormuş. aynı şey bende de oldu çünkü. inşallah böyle devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…