- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.341
Bende ilk geldiğimde başarı hikayelerini okumuştum :)) demekki oluyormuş dedim ve başladım . 50 kilo ne demek yahu Ne azim. vereliniortak
Benimde göbek sorunum kaldı şimdi orda fazlalığım var sadece Ama ben çokkk üşenmeye başladım başlardaki gibi değilim :1no2: ilk bir ay ne hırsla yürüyüşümü yaptım evde leslie mi yaptım ama şimdi yok ? olmuyor Mekik desen bana çok yorucu ve acılı geliyor daha rahat yapacağım kolay göbek hareketleri bulmam lazım benim
kızlar kilo vermekle alakası yok ama paylaşmak istedim,
evin penceresi aralıkta ufak bi bahçeye bakıyo.. kaç gündür kımıldamadan bi kedi yavrusu duruyomuş aynı yerde.. ben farketmedim eşim söyledi.. annesi bakmıyo kediciğe mafoldumben bu sabah çıkarken aklıma geldi bi bakiim dedim.. kedicik güneşin altında aç susuz üstüne karasinekler yavru bırakmış, pireler zıp zıp zıplıyo.. öyle bırakıp gitmeye kıyamadım ben de.. günlerden de pazar.. neyse elimde havlunun içinde kedi otobüsle veteriner aradık.. sonra bi yer buldum.. orda da salak bi stajer veteriner vardı.. süt ver dedi kestirdi attı.. neyse sokağa atsam aynen ölecek ben de aldım eve.. koydum bi mini kurabiye kutusunun içine altında havluynan.. şırıngayla sulandırılmış süt verdim ama hala kafayı kaldıramıyo.. bi yandan da ödüm kopuyo evi pireler basacak diye akannehir
minicik bebek gibi bişi.. umarım azimli çıkar ve yaşarhayat hiç de adil değil maalesef...
guclubacismileopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ŞenizŞeniz
devamını bekliyoruz canım
memnun oldum zemuszemus
cuma akşamı oğlum ateşlendi hiç uyumadım cumartesi günü de rahatsızdı
dün iyiydi ateşi yoktu denize gitmek istedi tabii o sadece şezlonkta oturdu bana yaradı ben girdim denize hemde yandım bir günde
ama oğlumun bademcikleri şiş :bbo:
GÜNAYDINNNN KIZLARRR
nasılsınızzz
nafcımm canım cezanı söyliyimmmm
kilo bildirim gününe kadar
hergün 15dk bölgesel egzersiz
artıııı
arkasından hemen 50 mekikkk
verdigim ceza ceza bile degilll
daha fazlasını vermek geçiyor içimden ama kıyamıyorum sizeeekaydirigubbakcemile3
özgecim günaydınn aklinialirimsmile
memnun oldum zemuszemus
cuma akşamı oğlum ateşlendi hiç uyumadım cumartesi günü de rahatsızdı
dün iyiydi ateşi yoktu denize gitmek istedi tabii o sadece şezlonkta oturdu bana yaradı ben girdim denize hemde yandım bir günde
ama oğlumun bademcikleri şiş :bbo:
geçmiş olsun canım.. çabuk atlatır inşallah
ben hala denize gidemedim bu hafta da zor gözüküyo mafoldumben yazın geldiğini kemiklerimi ısıtmadan anlayamıyorum ki yerimseniben
dün akşam sahile yani boğaza indim yürüyüş için sokak lambaları yanmıyodu ışıl ışıldı boğaz özlemişim :1rolleyes:
benim internet çok yavaş özgecim özellikle de KK nedense.. dayanamıcam kaçıyorum o yüzdenöğlene hızlanır umarım.. 10.30da da pilates yapıcam sengözlerimebaksanab
öptüm kocamann, görüşmek üzere aklinialirimsmile
Nafla Esra da gelmiş sizlere de günaydın kızlarr :1hug: sonra görüşmek üzere..
Günaydın arkadaşlaar. özgecim geçmiş olsun oğluna canım. bende anca iyileştim geldim. cuma günü çok kötüydüm ateşim vardı epey. doktor ilaç verdi ama antibiyotik bebeğime geçicek diye içmedim. o yüzden yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. hastalığımı bahane ediiip hiç kaçamak yapmadıım. kilo vermeyede başladım çok şükür. ama sabırsızla cumayı bekliyorum..
naf nerdesin kuşum yaa
neşe çok sağol canım seninde iyileşmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?