- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.621
kızlar selaaaammm aklinialirimsmile
noodle yapıyorum canım tavuklu-sebzeli.. ama o gün tatlı ekşi tavuk yapmıştım.. içinde ananas, salatalık, pirinç sirkesi falan oluyo.. ama tarif yanlıştı bence, yani hem karbonat, hem maden suyu hem de kabartma tozu vardı tarifte bunları unla karıştırıyodun.. tavukları da una bulayıp kızartıyodun.. tadı çok güzeldi ama yarım saat sonra sanırım kabarmaya başladı yediklerimiz o kadar çok kabartıcı malzeme vardı ki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
suşi de ilk şirket yemeğinde yemiştim jet sosyetik bi mekanda.. iiirenç gelmişti.. sonra bi arkadaşımla gittik çok daha makul fiyata yedik çok da güzeldi üstelik kaydirigubbakcemile2 .. ama kebabın yeri ayrı tabi et güzelse...
amin canım inşallah
ebru şallı çok zayıf dediiniz gibi ekranda iyi duruyo ama bence aşırı zayıf...
bana da oldu sabah..
ikizler burcu olcak yani benim gibi aklinialirimsmile
noodle yapıyorum canım tavuklu-sebzeli.. ama o gün tatlı ekşi tavuk yapmıştım.. içinde ananas, salatalık, pirinç sirkesi falan oluyo.. ama tarif yanlıştı bence, yani hem karbonat, hem maden suyu hem de kabartma tozu vardı tarifte bunları unla karıştırıyodun.. tavukları da una bulayıp kızartıyodun.. tadı çok güzeldi ama yarım saat sonra sanırım kabarmaya başladı yediklerimiz o kadar çok kabartıcı malzeme vardı ki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
suşi de ilk şirket yemeğinde yemiştim jet sosyetik bi mekanda.. iiirenç gelmişti.. sonra bi arkadaşımla gittik çok daha makul fiyata yedik çok da güzeldi üstelik kaydirigubbakcemile2 .. ama kebabın yeri ayrı tabi et güzelse...
bende evde kendi zevkime göre sebzeli noodle yapmıştım güzel olmuştu kaydirigubbakcemile2 ama dışarıda hiç çin yemeği yemedim açıkçası :hulya: bizimkini oralara götürmek biraz zordışarıda yemek = kebap cokacimcoook
amin canım inşallah
ebru şallı çok zayıf dediiniz gibi ekranda iyi duruyo ama bence aşırı zayıf...
2012 haziran gibi istiyorum ama nasip tabiki böyle şeyler
tavuklu denemek lazım cokacimcoook bende demin netten bakıyordum arkadaşa dedim bu kadın platesle mi bu kadar zayıf kalıyo yoksa yemiyomu acaba diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
çevre faktörü de önemli diye düşünüyorum ben şunu ye süt yapar bunu ye süt yapar sonra o sütlerden her bi tarafımız sarkar :roflol: :roflol: :roflol:
bana da oldu sabah..
aa alıntıma ne biçim çıkmış yazıyorum önce çıkmıyor sonrada bir tuhaf oluyor ay düzeltemiycem sizdede sorunlu mu bu gün forum yoksa benim bilgisayarda mı var bişey
ikizler burcu olcak yani benim gibi aklinialirimsmile
2012 haziran gibi istiyorum ama nasip tabiki böyle şeyler
tavuklu denemek lazım cokacimcoook bende demin netten bakıyordum arkadaşa dedim bu kadın platesle mi bu kadar zayıf kalıyo yoksa yemiyomu acaba diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Bence o kadının en büyük avantajı vejeteryan olması mutlaka da az yiyor yemek. Çok zayıf ama podyumda tv de güzel duruyorda dışarda görünce çok zayıf geliyor insanın gözüne
zambakcımm slmm
karnıyarık yağda kızartılıp yapılmıyo mu
SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm
ayyy giremedim dogru düzgün kaç gündürr
valla boşlamadım burayı ama nedenseee girmeye vaktim olmadıı hiçç
misafirlerim geldi gittii
yediklerimi yazmaya vakit bile bulamadımm
geçmişş sayfaları okuyamadımmmmdaaa
bugün yediklerimmmm
sabah yürüyüşümü yaptımmm yarım saat
sonra
1dilim ekmek
1tane küçük patates haşlama
3zeytin
1dilim domates
arada armut 3tane (küçük)
öglen 1tane karnıyarık
dereotlu pulbiberli yogurt
cumaya kadar kilo vermem gerekkk
3hafta olacak veremezsem egerrr:mymeka:
kolay gelsin canım
Kızlar görüşürüz biraz iş yapıyım Her yer açık tutuyorum diye herhalde çok toz oluyor benim evim bir tozum kaldı onu da yapıp gelicem
neşeli selam.. hala atlatamadın mı dikkat et kendine
oooof bende geldim nihayeet kızlaar. biraz okudum yazdıklarınızı. özendiim valla fece mace muhabbeti yapmışsınız. bende görmek isterim sizleri. işlerin yoğunluğu yüzünden giremiyorum bu aralar. ama kaçamaklara yer yoook..
sabah kahvaltısı her zamanki gibi yarım simit ve peynir..
öğlen bir tabak patlıcan domates ve biberle yapılmış sote biçiminde bir yemek. yanında yoğurt ve bir dilim ekmek. akşamda mercimek yemeği yapıp yemeyi düşünüyorum. ekmeksiz tabiki. bu aralar çok koşuşturmaca yaşadığım ve hasta olduğum için spor yapamıyorum ama en kısa zamanda ona da vakit ayırıcam..
özgecim ben tırnak kenarlarımı yiyodum çok fena tırnaklarımı da koparıyodum tabi.. sonra manikür yaptırdım ama etlerimi koparttırmadan.. ve de koyu renk oje.. ve 4 senedir uzun tırnaklıyım kaydirigubbakcemile3 acı solüsyonları da deneyebilirsin tırnağa sürülen..
ya kızlar size bişi dicem utanarak :kedi:
ben tırnaklarımı yemeye başladım sıkıntıdan nasıl uzatçam şimdi akannehir