- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.641
bende iyiyim canım teşekkür ederim
evet beyaz tenli kumraldım ama şimdi çakma sarışınımface var ama bana sapık dadandığı için resim koymama izin vermedi eşim
takma isim kullanıyorum bidekaydirigubbakcemile3
istersen yazayım ismimi:hulya:
:roflol::roflol::roflolemek bayaaaa büyükk sanıyodun haaaa:roflol:
canım sen zayıfsın yaa valla bakk
boyun kaçkiii
özge tırnak yemene çare bulamıycammm
hiç yemedimm ama yanında olsaydım yerken görseydim seni şaktaan eline vururdummm:mymeka::mymeka:
olala bana da manikür yaptır diyorlar yemezmişim ozaman yarın gidip yaptırayım bariii
canım pazartesi ye ertelendi ama iyi sonuçlanmayacak gibi gözüküyor :sinifsinif:
bende yemedim deneyemem de herhalde ohaoldumsmile
süpersin zambakcım
benim öğle menüm:
160 gr kıymalı semizotu
125 gr yoğurt
20 gr tam buğday ekmeği
85 gr peynirli makarna
hepsi 400 kalori
ara öğün:
8 erik 100 kalori
2 kayısı 40 kalori
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyy ne yapayım ama bizde genetik babama çekmişim bırakamıyorumoda yer ama yutmayız ısırıp koparıp atarız
bu daha iyi yemekten...kaydirigubbakcemile3
ama resim yoksa nasıl görcemki seniiikaydirigubbakcemile3
hoooppp akannehirbiyaşıma daha girdimm demek genetikkk haaa
ilk kez duydumm tırnak yemeninn pardon koparmanında genetigi oluyormuşşş:roflol::roflol:
süpersin zambakcım
benim öğle menüm:
160 gr kıymalı semizotu
125 gr yoğurt
20 gr tam buğday ekmeği
85 gr peynirli makarna
hepsi 400 kalori
ara öğün:
8 erik 100 kalori
2 kayısı 40 kalori
bende iyi bekliyordum ama iyi olmayacak gibi gözüküyor
kızlar pazartesi beni yalnız bırakmayın burda olun olumunekankayizsmile
kızlar bugün sabahtan beşiktaşa gittim denize giyecek bişeyim yoktu bikini aldımm
tekstilciler kafayı yemiş.. adamların 42'i bedeni minicik resmen.. ve daha büyüğü yok kaydirigubbakcemile aldığım bikini 42 bedendi eyvahedigeldismile siyah aldım daha bi ince gösteriyo gibi geldi ama taş koyucam göğüs arasına renk yapıcam biraz aklinialirimsmile 40 tlydi bu arada..
lens kullananınız varsa çok ucuza lens suyu var cosmo citylerde aklınızda olsun..
bir de pastelin 109 nolu ojesini aldım.. beyaz ama kapatıcı bi renk.. ve mat değil çok beğendim..
hava ısınmış tam deniz havası olmuşşşş opuyorumnanaktan
ben bi ara resim koyup sana bildiririm sonrada silerim tatlım...:hulya:
:roflol::roflol:kız cidden genetik babam halalarım hep koparır bende küçükken iyi bişeymiş gibi başladım şimdi bırakamıyorum
hastalık aslında...lmaz:
ben bi ara resim koyup sana bildiririm sonrada silerim tatlım...:hulya:
kızlar bugün sabahtan beşiktaşa gittim denize giyecek bişeyim yoktu bikini aldımm
tekstilciler kafayı yemiş.. adamların 42'i bedeni minicik resmen.. ve daha büyüğü yok kaydirigubbakcemile aldığım bikini 42 bedendi eyvahedigeldismile siyah aldım daha bi ince gösteriyo gibi geldi ama taş koyucam göğüs arasına renk yapıcam biraz aklinialirimsmile 40 tlydi bu arada..
lens kullananınız varsa çok ucuza lens suyu var cosmo citylerde aklınızda olsun..
bir de pastelin 109 nolu ojesini aldım.. beyaz ama kapatıcı bi renk.. ve mat değil çok beğendim..
kızlar tek tek alıntı yaptım sizden ama yine uçtu alıntılarım bilmiyorumkismile
evet tek tek tartmak kesinlikle yoruyo.. ve tartacağıma yemeyeyim bari diye bile düşünebiliyosunsonra alışıyo ama insan..
şekerler ben tartıyorum çünkü aldığım kalori zaten pek de az değil.. ve benim eski porsiyonlarım çok büyüktü.. gözlerim bile anca alıştı bu porsiyonlara.. yani böyle yapmasam kesinlikle kısamazdım yemeklerimi.. zaten eski denemelerim de hep bu yüzden başarısız oluyodu.. çünkü az yediğimi sanıp fazla fazla yiyordum.. bu son seferde hiç bi kıyafetime giremedim dışarı çıkacaktım.. sonra kızım dedim atık yeter.. kalori hesabıysa kalori hesabı.. ee tabi sonra gelsin tartı ve asker disiplini -tatlicadiarzu- ama sonucu da alıyorum.. diyetisyene gitmek gibi bişi oluyo böyle hesaplı kitaplı diyet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?