Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ama resim yoksa nasıl görcemki seniiikaydirigubbakcemile3

evett öyle sanıyodum :kedi: boyum 1.72 canım :hulya: zaten benim üstte problem yok göbek ve basen onlarda fotoda görünmüyodu

olala bana da manikür yaptır diyorlar yemezmişim ozaman yarın gidip yaptırayım bariii

alakası yok ben hala kenarlarını kemiriyorum gerçi manikürden sonra kemirecek et kalmıyo ama :roflol: :roflol: :roflol:

canım pazartesi ye ertelendi ama iyi sonuçlanmayacak gibi gözüküyor :sinifsinif:

hayırlısı ile ben iyi sonuç bekliyorum canım :teselli:

bende yemedim deneyemem de herhalde ohaoldumsmile

ben belki bigün denerim :hulya: eşim seviyo balığın her türünü sempatiksalakcinni

süpersin zambakcım

benim öğle menüm:
160 gr kıymalı semizotu
125 gr yoğurt
20 gr tam buğday ekmeği
85 gr peynirli makarna
hepsi 400 kalori

ara öğün:
8 erik 100 kalori
2 kayısı 40 kalori

tek tek tartmak seni yormuyor mu tatlımmmkafamçokkarıştı ben olsam sıkılırım tartmaktana yemem daha iyi...

kızlar bugün sabahtan beşiktaşa gittim denize giyecek bişeyim yoktu bikini aldımm

tekstilciler kafayı yemiş.. adamların 42'i bedeni minicik resmen.. ve daha büyüğü yok kaydirigubbakcemile aldığım bikini 42 bedendi eyvahedigeldismile siyah aldım daha bi ince gösteriyo gibi geldi ama taş koyucam göğüs arasına renk yapıcam biraz aklinialirimsmile 40 tlydi bu arada..

lens kullananınız varsa çok ucuza lens suyu var cosmo citylerde aklınızda olsun..

bir de pastelin 109 nolu ojesini aldım.. beyaz ama kapatıcı bi renk.. ve mat değil çok beğendim..

hava ısınmış tam deniz havası olmuşşşş opuyorumnanaktan

hoooppp akannehirbiyaşıma daha girdimm demek genetikkk haaa
ilk kez duydumm tırnak yemeninn pardon koparmanında genetigi oluyormuşşş:roflol::roflol:

bende iyi bekliyordum ama iyi olmayacak gibi gözüküyor
kızlar pazartesi beni yalnız bırakmayın burda olun olumunekankayizsmile

hoooppp akannehirbiyaşıma daha girdimm demek genetikkk haaa
ilk kez duydumm tırnak yemeninn pardon koparmanında genetigi oluyormuşşş:roflol::roflol:

:roflol::roflol:kız cidden genetik babam halalarım hep koparır bende küçükken iyi bişeymiş gibi başladım şimdi bırakamıyorum
hastalık aslında...lmaz:

süpersin zambakcım

benim öğle menüm:
160 gr kıymalı semizotu
125 gr yoğurt
20 gr tam buğday ekmeği
85 gr peynirli makarna
hepsi 400 kalori

ara öğün:
8 erik 100 kalori
2 kayısı 40 kalori

hayran kaldım vallahi sabır işi kaydirigubbakcemile2

bende iyi bekliyordum ama iyi olmayacak gibi gözüküyor
kızlar pazartesi beni yalnız bırakmayın burda olun olumunekankayizsmile

bırakmayız canım merak etme sen olumunekankayizsmile

yaa burada hava çok kötü
sis var şuanda
siz bikiniden denizden sıcak havadan bahsediyorsunuzzz
hala üzerimde hırka varrr
siz düşünün havayı artıkkkaydirigubbakcemile3

güle güle kullannn aldıklarınııı:hulya:
demek 42den büyük beden yok haaa

ben bi ara resim koyup sana bildiririm sonrada silerim tatlım...:hulya:

bizde görmek istiyoruz ama boshayallersmile

:roflol::roflol:kız cidden genetik babam halalarım hep koparır bende küçükken iyi bişeymiş gibi başladım şimdi bırakamıyorum
hastalık aslında...lmaz:

bizdede öyle babam amcalarım kuzenlerim kardeşim ve ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama ben kesince yiyorum tırnaklarımı uzatınca problem yok

güle güle kullan canım aldıklarını Şeniz

bende bu akşam manikür,pedikür yaptırmaya gidicem büyük ihtimalle oje bakıcam sonrasında da inşallah istediğim gibi bişeyler bulurum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar tek tek alıntı yaptım sizden ama yine uçtu alıntılarım bilmiyorumkismile

evet tek tek tartmak kesinlikle yoruyo.. ve tartacağıma yemeyeyim bari diye bile düşünebiliyosun sonra alışıyo ama insan..

şekerler ben tartıyorum çünkü aldığım kalori zaten pek de az değil.. ve benim eski porsiyonlarım çok büyüktü.. gözlerim bile anca alıştı bu porsiyonlara.. yani böyle yapmasam kesinlikle kısamazdım yemeklerimi.. zaten eski denemelerim de hep bu yüzden başarısız oluyodu.. çünkü az yediğimi sanıp fazla fazla yiyordum.. bu son seferde hiç bi kıyafetime giremedim dışarı çıkacaktım.. sonra kızım dedim atık yeter.. kalori hesabıysa kalori hesabı.. ee tabi sonra gelsin tartı ve asker disiplini -tatlicadiarzu- ama sonucu da alıyorum.. diyetisyene gitmek gibi bişi oluyo böyle hesaplı kitaplı diyet..

çok merak ettim boyun kaççç

Güle güle kullan cnm aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…