Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar beni gören herkes gözlerine inananamıyor çok zayıflamışsın diyor herkes :dance::teytey:

ne güzel bir duygu dimi boshayallersmile o duyguyu bende yaşarım inşallah :roflol: :roflol:

bu arada benim tartı sapıttı dün tartıldım çoşmuştu bugün tartıldım durulmuş 60lı rakamları görme hayalim suya düştü gibi şimdilik sırnaşık şey sırnaşık şey

tamam canım yüklede aradaki farkı bizde görelim..bu arada benim 85 kilo olduğuma kimse inanmıyor.. sana nasıl geldim resimde.

kaydirigubbakcemile3bir daha ki cuma düşeriz belki 69,90 a :roflol:

ben 69.99 olmak istiyorum :roflol: :roflol:

off yaa bu hafta yine ceza alıcam galiba sempatiksalakcinni heryerim ağrıyo doğru düzgün sporumu yapamıyorum kaydirigubbakcemile2

tamam canım yüklede aradaki farkı bizde görelim..bu arada benim 85 kilo olduğuma kimse inanmıyor.. sana nasıl geldim resimde.

neşe bana da sen o kadar göstermiyosun diyolardı 70 kiloyken göstermiyorum diye 73 oldum birden :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

göstermiyosun diyenlere artık söylüyorum şişmanım koca totoluyum ama zayıflıycam diye :roflol: :roflol:

valla herkes göstermiyorsun diyor ama gaza gelmiyorum. zayıflamaya devaam. benim 38 bedende gözüm yok yaa. eski halime dönsem yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…